Ha facebook-on zaklat valaki, feljelenthetem? (Többi lent)
Facebook-on folyamatosan ócsárol valaki levélben kamuregekről. Már beállítottam, hogy csak ismerős küldhessen levelet, de így állandóan jelöl azokból a fiókokból. Mindig tiltom az aktuálist, de sok van neki.
A kérdésem: lehet ebben az esetben rendőrségi feljelentést tenni (zaklatás vagy egyéb miatt)?
(A facebook "jelentés/tiltás" opcióval nem szeretnék élni, mert úgy hallottam, hogy azt vagy kivizsgálják vagy nem...)
Nekem az lenne a fontos, hogy megtudjam ki az.
Hogy egy ismerősöm csinálja az tuti; ha jó a megérzésem, pont egy olyan, aki a szemembe jópofizik.
De bizonyíték hiányában kidumálhatja.
Maximum akkor tudod feljelenteni ha valós életbeli fenyegetés van a levélben, többivel nem fognak foglalkozni, nem a Facebook az élet. Ha meg proxy szervert használ, akkor főleg soha nem fogod megtudni ki az.
Ez nem zaklatás, ez egy semmiség amin te felhúzod magad, tudod a 10 évesek legalja itt éli ki magát. Ha ráhagyod egyszer abbahagyja.
Ilyen volt a Facebook előtt is, igen, akkor is volt iiinternet.
Engem is zaklattak már, letiltod és kész, én is azt csináltam egyfolytában. Ha feljelented semmire nem mész vele. Majd megunja. Én is jól leordítottam a fejét, megfenyegettem hagyjon békén, különben feljelentem, aztán lásd békén is hagyott.
NEm értem úgy nagy dobra veri mindenki ezt a facebookos zaklatás témát, a zaklatás nem ilyen, ha beszólogat valaki privátban, jaj istenem nagy dolog -.-
Próbálkoztam a ráhagyással és csak simán tiltottam, de nem adta fel.
1 éve tiltottam le idegenek levelét; pár hete újraregeltem, 2 perc múlva megtalált. Sajnos nem egy tizenéves kölökről van szó, hanem felnőttről.
Ötös, nem unja meg ha az, akire gyanakszom, ahhoz túl unalmas az élete, ez legalább egy kis izgalmat visz neki bele.
Visszaírni nem akarok, mert azt élvezné.
Egyébként ne egy fb őrültnek képzeljetek el, aki jelölge/visszaigazol mkit vagy ismerkedik is ott. Tök üres az adatlapom, meg a hírfolyamom. Senki sem írhat rá és én sem írok. Lájkolni sem szoktam semmit.
26/L vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!