Hogyan legyek jó barátnő? Mit csináljak/ne csináljak, hogy jóban legyek a barátnőimmel?
Azzal, hogy ezt beláttad, máris megtetted az első lépést afelé, hogy a jövőben ne hanyagold őket. Sokat számít ez, hidd el! Gyakrabban keresd őket és érdeklődj a hogyan létük felől, ha normálisak, akkor viszonozni fogják. Örülj neki, hogy vannak, nekem egyetlen barátnőm van csupán és nagyon messze lakik :-(
Sok sikert!
Örülök, hogy te észrevetted magadat!
Az én legjobb barátnőm most is hanyagolnak engem,és már többször is hívtam őket talizni,de nem érnek rá,mert a másik barátaikkal,haverjaikkal,vagy pedig a pasijukkal "kell" lenniük.
A lényeg,hogy sosem hanyagold őket,főleg ha szükségük van rád! Ne mindig csak ők hívjanak el ide meg oda,hanem érezzék,hogy te is szívesen vagy velük. Nevessetek sokat,és hülyüljetek! Viszont legyenek őszinte percek is,mikor kiönthetitek egymásnak a szíveteket!
És hallgasd meg őt is! Bár lehet,hogy nem túl izgi,de neki sokat jelent,ha elmesélheti,hogy "élete szerelme" hogy flörtölt vele a minap. :))
Sok sikert!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!