Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek jó barátnő? Mit...

Hogyan legyek jó barátnő? Mit csináljak/ne csináljak, hogy jóban legyek a barátnőimmel?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mostanában nem vagyok valami jó barátnőjük. Írhatnátok tulajdonságokat meg dolgokat mit hogyan csináljak. Bár most jöttem rá, hogy a 4 barátnőm közül csak eggyel voltam sokat a többieket pedig elhanyagoltam. Most, hogy a többiekkel is találkozom külön-külön nagyon jól érzem magam és rossz, hogy eddig hanyagoltam őket. 18/L
2012. júl. 28. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, hogy ezt beláttad, máris megtetted az első lépést afelé, hogy a jövőben ne hanyagold őket. Sokat számít ez, hidd el! Gyakrabban keresd őket és érdeklődj a hogyan létük felől, ha normálisak, akkor viszonozni fogják. Örülj neki, hogy vannak, nekem egyetlen barátnőm van csupán és nagyon messze lakik :-(

Sok sikert!

2012. júl. 28. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mindenben számíthasson Rád, de ez legyen kölcsönös. Nem az számít, hogy mennyit vagytok együtt. Én már elmúltam 30 éves, van egy kislányom, a legjobb barátnőmnek egy kisfia, 25 éve vagyunk barátnők és bár nem beszélünk/találkozunk sűrűn, de tudom, hogy bármiben számíthatok Rá és ez fordítva is igaz.
2012. júl. 29. 08:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy te észrevetted magadat!

Az én legjobb barátnőm most is hanyagolnak engem,és már többször is hívtam őket talizni,de nem érnek rá,mert a másik barátaikkal,haverjaikkal,vagy pedig a pasijukkal "kell" lenniük.

A lényeg,hogy sosem hanyagold őket,főleg ha szükségük van rád! Ne mindig csak ők hívjanak el ide meg oda,hanem érezzék,hogy te is szívesen vagy velük. Nevessetek sokat,és hülyüljetek! Viszont legyenek őszinte percek is,mikor kiönthetitek egymásnak a szíveteket!

És hallgasd meg őt is! Bár lehet,hogy nem túl izgi,de neki sokat jelent,ha elmesélheti,hogy "élete szerelme" hogy flörtölt vele a minap. :))

Sok sikert!

19/L

2012. júl. 30. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!