Romániában használják még ezt a pénz érmét? (Képek lent)
2012. júl. 28. 13:34
1/14 anonim válasza:
Tuti nem.
Mivel Romániába már olyan mértékű az infláció hogy 2 millió Lei vagy mi egy havi fizetés. De annyit nem ér mint 70ezer Ft. ez meg 50 Lej.
2/14 A kérdező kommentje:
Szerintem másra gondolsz, ugyanis 1 lei 61 forint a google szerint. Tehát a 2 millió lej igen csak durva lenne a havi fizetéshez.
2012. júl. 28. 13:53
3/14 anonim válasza:
nemrég voltam, ez ma már papírpénzként működik
4/14 anonim válasza:
en erdelyi vagyok. ez nagyon reg volt hasznalatban, de emlekszem ra. az elso valaszolo el van tevedve, az en havi berem 700 lej,ez eleg normalis. egy euro 4,61 lej a mai nap. ehhez viszonyitsd a Ft- lej allasat.
5/14 anonim válasza:
amikor en vasarolhattam erre a penzre, emlekszem elso-masodikos lehettem, egy natur joghurtot es egy sima kiflit vettem a suliban tizoraira.
6/14 anonim válasza:
amugy megneztem egy penzvalto oldalon, 100 HUF = 1.63 lej
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi.
És használtok még egyáltalán lej érmét a banin kívül, vagy csak papírpénz érvényes már?
2012. júl. 28. 20:06
9/14 anonim válasza:
ermeben csak bani van es a lei az sem papirbol keszul :D
10/14 anonim válasza:
Papírpénzek: 500, 200, 100, 50, 10, 5, 1 lejes
Érmék: 1(bár ezt szinte senki sem használja), 5, 10, 50
Egy átlagos fizetés valahol 700-1000 lej körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!