Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kiadják a "lejárt" filmek...

Kiadják a "lejárt" filmek plakátjait a mozik?

Figyelt kérdés
Tehát ha odamegyek én mint egy idegen,akkor odaadják-e ha elkérem?
2009. júl. 16. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez mozifuggo. Peldaul en videki vagyok, egy 25 ezres kisvarosban elek, egy darab mozi van, az sem egy CinemaCity, de egynek elmegy, szoval itt ideadjak a lejart filmek plakatjait, regebben mindig elkeregettem, mar nem teszem, mert nincs hova tennem. :)

De pl. egy plazaban nem biztos, hogy lennenek olyan kedvesek, inkabb kidobjak...

De egy probat meger, hatha.

2009. júl. 16. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Szombathelyen pl ki van rakva egy fonott kosárba és ki van írva, h. el lehet vinni. Szerintem érdeklődd meg, tuti megmondják és nagy az esélye hogy oda is adják!
2009. júl. 16. 20:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:) Majd megcélzom a kismozikat is ha a cinemacityben nem adják oda :D

///Nincs valakinek egy fölösleges Sweeney Todd plakátja?:D///

2009. júl. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!