Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vérfeministáknak miért az a...

Vérfeministáknak miért az a fontos, hogy a dühüket kiadják, miért nem az, hogy a céljuk előrébb haladjon?

Figyelt kérdés

Sok dologban jogos a követelésük, és elvárásuk, de ahogy kivitelezik, inkább ártanak az ügyüknek mint segítenek.

Besérült tini stílusban, teljesen ártalmatlan dolgokon képesek elmélkedni, meg harcoskodni, másokat sértegetni.

2010. nov. 1. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

A feministákkal az a baj, hogy a nőket férfivá akarják tenni, és hírből sem akarnak egyenjogúságot.

Pl. milyen hülye követelés az, hogy nők is lehessenek tengeralattjárón? (Ez egy fontos pont!) Meg az udvariasság eltörlése... Szerintem ez nem eltörölhető, de lovagi gesztus. Erre fel vannak rá háborodva, mert megkülönbözteted ezzel őket.

Nekem meg az jutott eszembe, hogy micsoda rasszista és megkülönböztető a nőket NŐ-nek hívni :)

Hát, túl sok szabadidejük van.

2010. nov. 1. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A tengeralattjáróra miért nem szabadna menniük? veszélyes az egészségükre, vagy mi? vagy ott kizárólag nagy súlyokat kell emelni? ezt nem értem. mi azzal a baj?
2010. nov. 1. 14:31
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az is kérdés, hogy ki számít feministának.

mert régebben úgy gondoltam, hogy az egyenjogúság az, meg hogy a nők nem a férfiak csicskásai, meg ilyenek.

de találkoztam pár magát feministának mondó emberrel, akikből a férfigyűlölet áradt.

2010. nov. 1. 14:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
a másik végletet is elég gáznak tartom, akik e nőket hülyézik, és alapból alkalmatlannak tartják egy csomó mindenre, amihez agy kell.
2010. nov. 1. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
egyik azon volt felháborodva, hogy bement a férfi wc-be és kiküldték
2010. nov. 1. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Nézzetek körül itt egy kicsit, sok kérdésre választ ad:

[link]

Főleg ez a cikk:

[link] index.php?option=com_content&view=article&id=597:a-verfeminista-valasza&catid=63:sztereotipiak&Itemid=45

2010. nov. 1. 14:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Most képzeld el, ahogy össze van zárva egy rakat férfi és egy rakat nő, szűk, zárt helyen, ahol fél percre sem tudsz elvonulni. Azért lássuk be, a nők hormonok miatt érzelmileg nehezebben birkóznának meg a helyzettel, ha egy rakat pasi elkezdene nyomulni rájuk, arról nem is beszélve, hogy a férfiak között is nehéz lenne fenntartani a fegyelmet, mert szinte biztos, lenne egy nő, aki kettőnek tetszene, még akkor is, ha titkolnák. Hónapos bezártságban, pláne úgy, hogy a saját személyes zónád jóformán nulla, hát, nem volna épp kellemes :)
2010. nov. 1. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

En nokent ugy gondolom, hogy a feminizmus tulment a hatarain ez mar a lo tul oldala es tobb a karos hatas, mint az elony, ami a feminizmusbol szarmazik.

Egyebkent meg a feminista hangadok olyanok, mint a politikusok. Nem kell rajta csodalkozni, hogy harciasak, vitatkoznak. Van, aki ettol erzi jol magat. Hat legyen, csak ne az egesz noi nem neveben nyilatkozzanak.

2010. nov. 1. 15:07
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Minap olvastam, hogy az egyik feminista tüntet, hogy a férfiak is mosogassanak, meg ilyesmi, vagyis végezzenek házimunkát. Ha mondanám neki, hogy "takaroggyá dolgozni" akkor neki állna feljebb, hogy miaz, hogy őt megkülömböztetem, meg lenézem, holott én is dolgozok.
2010. nov. 1. 15:23
 10/12 anonim válasza:
100%

"ha egy rakat pasi elkezdene nyomulni rájuk" tehát a férfiak gyengesége miatt nem lehetnek tengeralattjárosok a nők? mindegy is, nem ilyenekre gondoltam amire te, hanem ilyen életszerűbb dolgokra.

a nőkért pont hu, az kész röhej.

a mosogatósra meg csak annyit írnék, hogy a legtöbb nő az dolgozik, ritka aki nem

2010. nov. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!