Vérfeministáknak miért az a fontos, hogy a dühüket kiadják, miért nem az, hogy a céljuk előrébb haladjon?
Sok dologban jogos a követelésük, és elvárásuk, de ahogy kivitelezik, inkább ártanak az ügyüknek mint segítenek.
Besérült tini stílusban, teljesen ártalmatlan dolgokon képesek elmélkedni, meg harcoskodni, másokat sértegetni.
A feministákkal az a baj, hogy a nőket férfivá akarják tenni, és hírből sem akarnak egyenjogúságot.
Pl. milyen hülye követelés az, hogy nők is lehessenek tengeralattjárón? (Ez egy fontos pont!) Meg az udvariasság eltörlése... Szerintem ez nem eltörölhető, de lovagi gesztus. Erre fel vannak rá háborodva, mert megkülönbözteted ezzel őket.
Nekem meg az jutott eszembe, hogy micsoda rasszista és megkülönböztető a nőket NŐ-nek hívni :)
Hát, túl sok szabadidejük van.
Nekem az is kérdés, hogy ki számít feministának.
mert régebben úgy gondoltam, hogy az egyenjogúság az, meg hogy a nők nem a férfiak csicskásai, meg ilyenek.
de találkoztam pár magát feministának mondó emberrel, akikből a férfigyűlölet áradt.
En nokent ugy gondolom, hogy a feminizmus tulment a hatarain ez mar a lo tul oldala es tobb a karos hatas, mint az elony, ami a feminizmusbol szarmazik.
Egyebkent meg a feminista hangadok olyanok, mint a politikusok. Nem kell rajta csodalkozni, hogy harciasak, vitatkoznak. Van, aki ettol erzi jol magat. Hat legyen, csak ne az egesz noi nem neveben nyilatkozzanak.
"ha egy rakat pasi elkezdene nyomulni rájuk" tehát a férfiak gyengesége miatt nem lehetnek tengeralattjárosok a nők? mindegy is, nem ilyenekre gondoltam amire te, hanem ilyen életszerűbb dolgokra.
a nőkért pont hu, az kész röhej.
a mosogatósra meg csak annyit írnék, hogy a legtöbb nő az dolgozik, ritka aki nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!