Nektek is volt már irigykedő barátnőtök/barátotok? Hogy kezelte a helyzetet? Miből jöttél rá hogy tényleg az? Még barátok vagytok?
Figyelt kérdés
Engem az utolsó 1 évben az általánosban nagyon idegesített .Nem volt semmi jó neki, alig mondott el valamit amit mondott kb. harapófogöval kellett kihúzni, kritizált állandóan, lassan át se hívott magához. Aztán rájöttem , hogy irigykedik rám. Nem akarok ego lenni de nekem több természetes szépség jutott(bankettra szemmpilaspirált és egy kis csillogó púdert vittem föl és le utszélizett) meg nekem sokkal jobb jegyeim vannak (most három 4-es lett ő meg puskázással. súrolja a 3-ast )meg minden hová fölvettek(ő neki meg a szóbelije se sikerült jól) . És szerintem ez nem tetszett neki. Most meg ott tartunk hogy vissza se ír .2012. júl. 25. 21:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem a kis elszállt agyadból lett elege.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállt! Csak leírtam , hogy szerintem mi baja volt.
Amúgy meg én zárkózott ,kedves,az igazat megmondo , jó beszélgetötárs vagyok több ember szerint is ha a valaki így ítélne meg kiröhögnék.És ha őt is megismernéd azt hiszem te is megunnád amúgy a kérdésemre kéne válaszolni.
2012. júl. 25. 22:21
3/3 A kérdező kommentje:
Az ő viselkedésével voltak gondjai a tanároknak.Meg az ofő se értette hogy mi van vele meg hogy miért változott ennyire meg.
2012. júl. 25. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!