ZEPTER tud róla valaki valamit önéletrajz alapján vissza hívtak rejtetszámon? Valós munka egyáltalán?
Figyelt kérdés
ZEPTER2012. júl. 24. 16:05
1/6 anonim válasza:
Semmi értelme, mert csak az idődet rabolod, de pénzt nem keresel vele.
Ne dőlj be nekik.
2/6 anonim válasza:
Ügynöki munka. Baromira drága cuccokat kell rásóznod az emberekre. Ha sikerül,akkor kapsz valamennyi jutalékot. Ha nem,akkor semmit. Sőt,fizetheted a benzint és eltoltad az idődet is.
3/6 anonim válasza:
Zepter az egyik hírhedt kamucég ,normál fix fizetés nincs, hivatásos telefonos zaklató lesz a szakmád és főleg szenilis öregeket kell bepaliznod hogy vegyenek méregdrága értelmetlen dolgokat.
4/6 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Nem véletlenül keresnek sokféle telefonszámmal és munkakörrel / telefonos, ügyintéző, irodai munka, stb. / embereket, mert tudják: ha a munkakeresők meghallják, hogy valójában miről van szó, sarkon fordulnak. Még aki hónapok óta ott dolgozik, még az is ráun és lelép / pl. egy ismerősöm is így van ezzel /Csak a hatalmas önbizalommal és született ügynöki vénával megáldottaknak való.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem születtem hatalmas önbizalommal elégzárkozott természet vagyok ráadásul nem lenne lelkem más emberek kárán el költeni azt a pénzt.
2012. júl. 24. 17:13
6/6 anonim válasza:
Ja, igen, a másik dolog, az idős emberek lehúzása...hát igen, ez se megy mindenkinek, pl. nekem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!