Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elbaltáztam az esélyeimet?

Elbaltáztam az esélyeimet?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok.1 hónapja vizsgáztam,és azonnal be is adtam a jelentkezésemet a közeli városban lévő híres vállalathoz.Mivel csak külsős cégen keresztül lehet jelentkezni (be kell adni a jelentkezést és ők az önéletrajz kiértékelésével eldöntik,hogy végzettség,stb alapján milyen munkakörbe osztanak).Pár hét elteltével még nem hívtak,hogy felvettek-e,pedig tudtommal van felvétel.Parázok,több ok miatt is.Először is kikötöm,biztosan nem a fényképem nem tetszett nekik,hisz elég szép lánynak,igényes megjelenésűnek tartanak.Arra gondolok,hogy talán ott baláztam el,hogy amikor mellékelni kellett az önéletrajzot,Europasst csináltam,amit kinyomtattam,és úgy ragasztottam rá képet.Annyi önéletrajz típust tanultam életem során,hát ezt láttam legmegfelelőbbnek,de lehet,hogy kézzel írottat kellett volna,és nem illik Europasst küldeni?Csak elektronikusan?Én pár éve,érettségi után már jelentkeztem ehez a cégzez,de nem külsősön keresztül,hanem egyenesen a vállalathoz,és felvettek,de amikor megtelefonálták a jó hírt,én visszamondtam a melót,ugyanis felvettek közben egy iskolába,és én jobbnak láttam ha inkább mégis tanulok.Lehet,hogy pár év elteltével is ,,emlékeznek" rám,hogy visszamondtam nekik a melót?

Igazából nem tudom mi lehet a probléma...oda elég sok embert felvesznek általában,még érettségi nélkül is akár,sok fiatalt,engem mégsem? Pedig nekem vannak végzettségeim,és nyelveket is tudok!

El vagyok keseredve.Más munka pedig nincs sajnos a közelben,ugyanis elég ,,szegény" régióban lakom.Ha valami van is másik városban,nem vesznek fel,mert nem fizetik az utiköltségemet (bérlet vagy benzin)...Legyek inkább türelmes,és várjak?

21/L

2012. jún. 27. 00:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha kellesz nekik majd hívnak. Idővel. De ne várj hónapokat. Ha nem, irnak egy üzit vagy felhívnak h "túlképzett" vagy. Manapság ezt csinálják. Kár volt elmenned tanulni... Már boccs. Normális esetben ennek nem igy kellenne lennie. Általában az ilyen emberek nem sokáig fognak otthon maradni. Nagyobb városba kellenne költöznöd. SZerintem. Én ezt tenném. Ott több a munkalehetőség.
2012. jún. 27. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!