Egyetemistaként jó ötlet egy egy személyes szobába költözni? Vagy keressek egy értelmes lakótársat?
Előző évben egy 21 éves,de 13 évesként viselkedő lánnyal laktam egy szobában,aki tök önállótlan volt,még kopogni sem mert,mindig a szüleitől,vagy tőlem kérdezte,h mikor mit csináljon,ez a csaj lelépett,kéne egy lakótárs,mert egyedül nem lakhatnék egy kétszemélyes szobában.
De van egy másik verzió,van egy kicsivel drágább,egy személyes szoba,teljes felszereléssel,ahol nem kell senkivel megosztanom semmit,nem kell arra figyelnem,h nem lop-e meg a szobatársam,nyugodtan tudok tanulni,senki sem zavar.,
Ti melyiket választanátok,a kétszemélyes,vagy az egyszemélyes szobát,az egyszemélyes nem lesz egy idő után unalmas?
OMG!, ez nagyon gusztustalan!
én szeretek egyedül lenni, ha társaságra vágyom, akkor elmegyek itthonról :)
max egy nagyon jó baráttal laknék együtt, akit már 100 éve ismerek, tudom milyen szokásai vannak, és lehet vele értelmes beszélni, kompromisszumot kötni.
vadidegennel nem laknék egy lakásban sem, nemhogy egy szobában.
ma 16:11
Jajjmár:-)
Nyilván dörzsölgette vele a csiklóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!