Érdi anyukák, melyek a biztonságos részek Érden?
Arra alapozom, hogy a volt barátom Érden lakik, és így laktam ott, jó részen. Az ajtót 5 biztonsági retesz védte, mégis bejöttek. Az ismerősöm fiától elvették a telefonját, megfenyegették.
És nincs olyan, hogy jó hely. Bizonyos embereknek nincs határolójuk, meddig mehetnek.
Én gyűlöltem.
Azóta már anyuka vagyok, tuti nem élnék Érden. Onnan kifelé lakunk 15 km-re Velence felé. klassz hely, biztonságos, és mentes.:)
Én születésem óta Érden (Érdliget részén) lakom. Kifejezetten jó helynek én sem mondanám, de nem is olyan rossz, mint ahogy a másik válaszoló lefestette, bár minden bizonnyal neki rossz tapasztalatai voltak. Hozzánk még sosem törtek be ezidő alatt, a kertből sem tűnt el semmi, egyéb utcai incidensünk sem volt. Bár a férjem családjánál már tűntek el dolgok. Ők a Tusculanum részen laknak, csendes utcában, de már sokminden eltűnt a kerti kisházból, és mesélte a férjem, hogy volt régen, hogy arra ébredt éjjel, hogy lopni akarják a robogóját, csak éppen egyedül a szerencsétlen nem tudta átemelni a kapun.
Van már konkrétabb elképzelésetek, hogy hova költöznétek? Az a rész, amiről hallottad, hogy jó, az melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!