Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A 15-16 éveseknél mért divat...

A 15-16 éveseknél mért divat az állandó egymás verése, fenyegetése?

Figyelt kérdés
Én is ennyi vagyok, de vicc, hogy csak a gyúrásól, meg az egymás ütéséről tudnak beszélni. Nekem is csak beszoktak szólni ilyen 170 centis, tömzsi hülyegyerekek, hogy minden nap megverhetne engem. Kezdjük ott egy 15 centivel alacsonyabb valaki, ne merjen fenyegetni engem. Még senki nem próbált megverni, de nem tudom hogy tudnák nagyon jól szót adni nekik, hogy egyáltalán nem félek az ilyenektől, és csak lenézek az ilyen agyatlan barmokra. És nem, nem fogom szó nélkül hagyni, valahogy be akarok szólni az ilyeneknek, hogy az agyukhoz kapjanak, hogy engem nem tudna megverni, mert marhára idegesítő, hogy bármi vita van, állandóan csak az egymás ütlegelése jön szóba.
2009. júl. 15. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
valahol pótolniuk kell, hogy kevesebbek valamivel:) valamilyük nincs meg, család, pénz, barátnő, barátok stb...
2009. júl. 15. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
A liberálkapitalizmus nem tudja megnevelni a fiatalokat, így az ifjúság lezüllik.
2009. júl. 15. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, liberálkapitalizmus :D

Ezek ösztönök, az állatvilágból maradt ránk. A rangsort a fizikai erő határozza meg, legalábbis egy ideig.

A gyereket megnevelni pedig nem az állam feladata.

2009. júl. 15. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:

nem, tényleg nem az állam feladata, de a szülők meg nem képesek rá...a mai világ a bizonyíték......

Akkor már inkább nevelné az állam!

A liberálkapitalizmus pedig amúgyis a legroszabb módszer, mert csak zülleszt, de nem nevel. Ahogy korábban a bolsevizmus is ezt csinálta. A vörösből kék lett, ennyi csak a különbség.

Egy nem elproletárosított kultúrnépnél ilyen esetek elenyésző csekély számban lennének csak.

És igen, egy rész valóban az állatvilágból is megmaradt, h az erősebb akar dominálni, de ezt lehetne irányítani. Mert nem mindegy, hogy ütik egymást a gyerekek az utcán és úgy akarnak dominálni, v sportolnának, cserkészkednének, és ott akarna jobb eredményeket elérni mindenki (mint pl. 100 éve volt).....azért nagyon nem midnegy....

2009. júl. 17. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Félreérted, ezeket az ösztönöket nem lehet tevékeny munkával eltüntetni, max csak elnyomni, annak meg elég kemény következményei lesznek... szorongás, frusztráltság.

Kényelmes a politikát hibáztatni, de ez sok-sok évmilliós ösztön és akkor is meglesz, amikor már a történelemkönyvekben sem említik majd a liberálkapitalizmust.

Amúgy meg a liberálkapitalizmus pontosan az, amit az ember csinál belőle. Nem mondják meg neki, hogy mi a jó út. Szóval ha van egy rossz vezető, attól még lehet jó egy nép. Az egyetlen "államforma" ahol nem kötelező a szemellenző.

2009. júl. 18. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!