Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki hogy 16 évesen nem...

Ciki hogy 16 évesen nem vagyok fönt a facebookon!?

Figyelt kérdés
Tesom 6ével idősebb ö régota fönt van! Amugy lene rá lehetőségem csak nem akarok!

2012. júl. 22. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Legszívesebben néha én is törölném magam, de akkor nem jutnék tanácshoz, hol milyen gyakorlatot vegyek fel, ott van fent a legtöbb kidolgozás, sok segítség a vizsgákhoz, na meg a csoport, akikkel kidolhozzuk a tételeket. Lehet értelmes dolgokra is használni a fészt, csak IQ kell hozzá. Egyébként pedig, ha jó, értelmes profilt állítasz fel, akkor akár később a munkáltatónál is jó pont lehet.

Érettségi környékén, mikor majd tételek kellenek, te is elszánod magad a regre :P

2012. júl. 22. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
úriiisten te nemvagy fent fészbookon ???? te nem is létezeeel
2012. júl. 22. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki.Olyat nem tud amit ne lehetne mással pótolni,egy divathullám ami majd leül szépen,nemrég még nem is létezett és mégis leérettségiztek nélküle jópáran.
2012. júl. 22. 18:22
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

ma 18:17 Látom sok eszed van...

Kérdezőnek csak annyit hogy ez egyáltalán ne ciki, csak egy közösségi oldal a sok közül. Vagy regisztrálsz vagy nem, te döntöd el. Én fent vagyok rajta de nem lógok fent mindig főleg nem telefonról. Én egyedül a sportegyesületünk miatt regisztráltam fel 2 éve mert ott van ilyen csoport és ott kapunk minden infót, plusz a chatelés miatt. De ilyen megosztás lájkolás meg egyéb játékok nem kötnek le rajta. Napi 1-2 alkalommal felnézek hogy mi a helyzet és ennyi. Nem szívesen regisztráltam fel de előnyös mert sok infóhoz jutok ott és a leggyorsabban.

2012. júl. 22. 18:24
 15/18 anonim válasza:
Nem ciki, esetleg fura. Anélkül is lehet fb-ozni, hogy h.lyeségeket osztasz meg, vagy olvasnál. Viszont egyben nagyon hasznos is, mert nekünk egyetemi csoporttársaimmal van külön csoportunk, ahol minden meg tudunk egyszerűen beszélni, anyagot feltölteni stb, ez azért 200-300 ember között enélkül elég nehezen menne. De gimi utolsó 2 évében is volt, és az is nagyon hasznos volt. Szóval nem csak hátránya van a fb-nak, mint sokan mondják. De a te döntésed, h regisztálsz-e vagy sem.
2012. júl. 22. 18:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2012. júl. 22. 18:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
18:24 Látom nem esett le a szarkazmusom pedig reméltem hogy ahogy írom mindenkinek lefog
2012. júl. 22. 18:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 15 leszek. Van accom mert valamihez kellett, de gyakorlatilag nem használom.
2012. júl. 23. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!