Hogyan legyek jobb?

Figyelt kérdés

Nos, az a gondom mindenkit akit ismerek bátyám, haverok mindenki tud mindenkivel beszélni, ismernek mindenkit, én meg ülök, és nem tudok hozzászólni... Sajnos elég rossz...

Van 1 éve barátnőm, eléggé "menőnek tart sok ember de én nem érzem magam annyira jó arcnak...

mit tegyek, hogy jobb legyen minden?

2012. júl. 22. 01:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Fogadd el magad, és ne másoknak akarj megfelelni.

Nem leszel jobb, csak jobban érzed magad.

Én is az a ritkán szólós vagyok, amennyire tudom egy ember sem tart menőnek, nincs és soha nem volt barátnőm; és nem izgat, hogy földönkívülinek néznek.

2012. júl. 22. 22:01
 2/3 anonim válasza:
Ezzel az erzesssel egyuterzek veletek es nekem is ilyen problemaim vannak a tarsasag beilleszkedes stb. de nekem sincs meg baratnom es nem is tettem egy lepest sem abban az iranyban pedig van akibe szerelmes is vagyok csak egyszeruen nem tudom magam arra kesztetni ahogy lepest valtsak , sajnos ilyen vagyok ezzel kell elfogagyanak.
2012. aug. 7. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell jobb lenned, mert jó vagy! )

Fogadd el magad ilyennek, hiszen a többiek így szeretnek.

Nem is kell minden témához hozzászólni, sok fecsegésnek sok az alja. Inkább légy megbízható kevesebb beszéddel többet ér! :)

2012. aug. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!