Ez milyen ember lehetett? Történet lent
Ma volt egy ember a buszon, majdnem szembe ült velem. Amikor felszállt a buszra, eléggé meglepődtem, mert bokáig értő-igaz, hogy vékony-kabátot viselt. Azt hittem, hogy egy csöves, de amikor felnéztem, egy fiatal embert láttam. Olyan gyönyörű kék szeme volt, és piros kis pofija, hogy elkezdtem figyelni. De rögtön az a benyomásom volt, hogy ez az ember nem teljesen normális, ugyanis nagyon furcsán viselkedett. Először is az előtte lévő ülés háttámláját elkezdte simogatni, utána elővett a hátizsákjából egy head and shoulders sampont, és bekrémezte vele a kezét!!! Én úgy elröhögtem magam, hogy az nem igaz...ez az ember közben végig mosolygott, és eléggé vidámnak tűnt....ja és folyton engem bámult..utána volt egy kis szünet, nem csinált semmi érdekeset, csak mindig úgy hajolgatott, hogy engem lásson...de nem is ez a lényeg, hanem hogy utána felemelte a karját, felnézett, és kb 3 mp-ig integetett.. én néztem a kezét, de ott csak egy villanyoszlop világító része volt..
Én nagyon meglepődtem ezen az emberen, ilyet én még nem láttam....legelőször a szeme miatt az volt a benyomásom, h ő egy drogos..és arra gondoltam, h ha tényleg az, akkor milyen kár ezért az emberért, olyan hihetetlenül jól nézett ki...egy álompasi, komolyan mondom...
De drogos mégse lehet..esetleg tud valaki olyan betegségről, aminek ez a furcsa viselkedés a tünete?
Remélem, hogy kapok válaszokat, nekem mindenkinek a véleménye érdekel..és bocsi, hogy ilyen hosszú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!