Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen nyájas, visszafogo...

Miért ilyen nyájas, visszafogott, "népies" itt mindenki?

Figyelt kérdés

Persze látok kivételeket is,de csomóan lehurrogják a páwákat,a plázacicákat,azokat akik piercinget akarnak és mindenki azt írja hogy az ronda meg minden,de én nem ilyennek ismerem az embereket a való életben.és ha valaki megengedhet magának valami jó cuccot pl.:ipad,etc..

meg hogy ne szexeljenek 13-14 évesen mert az korai,miért nem csinálhat bárki azt amit akar?itt mindenki ilyen szende-szűz,vagy csak én látom rosszul?emberek,egyszer élünk....

2012. júl. 19. 23:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Akkor nem is értem,minek tetted fel a kérdést.Sajnálom azt a 20 éves fiút,hogy rád áldozta az idejét azzal,hogy egy kisregényt írt csak azért,hogy gondolkozz el és jöjjön meg az eszed az élethez.Ja fentebb énis válaszoltam.Én sem keveset!!

16/L

2012. júl. 22. 19:42
 22/31 anonim ***** válasza:
50%
provokatív hülye kis p.csa!
2012. júl. 23. 10:31
 23/31 anonim ***** válasza:
kérdezo és neked miért nincs eszed?
2012. júl. 23. 13:00
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem olvasod el a válaszokat, mert valójában tisztában vagy vele, hogy te vagy a gáz. Gondoltad majd itt jól beszólsz a népnek a provokatív kérdéseddel, ami visszafele sült el, mert csak az derült ki, hogy egy szánalmas, tudatlan kamasz vagy, akinek fogalma sincs az életről. Most próbálsz védekezni azzal, hogy "nem is olvasom el", "meg se hallak", "kinevetlek", stb. de valójában ez csak azt mutatja, hogy mennyire gyermeteg vagy még. Nem mersz szembenézni mások véleményével, olyanokéval, akik nem dobják el az agyukat a telefonodtól vagy a divatos ruháidtól, amit a szüleid vettek meg neked, holott te tetted föl a kérdést, mi csak válaszoltunk. A 20 éves fiúnak igaza van: amíg egy értelmes mondatot nem tudsz megfogalmazni, addig miről is beszélünk? Gyerek vagy még, nem is kicsit. Szex? Ugyan. Neked még az olvasókönyv való, a szex az maradjon még jóval későbbre.
2012. júl. 24. 13:11
 25/31 A kérdező kommentje:
mindenkinek kösz,rájöttem h veletek van baj,és nem kéne ennyi GYIK-eket olvasnom,mert csak leépül az agyam tőle
2012. júl. 29. 17:03
 26/31 anonim ***** válasza:

Nekünk is tőled meg a buta felfogásodtól.:)))

16/L

2012. júl. 30. 00:35
 27/31 A kérdező kommentje:
pssszt nem vagyok kíváncsi több véleményre
2012. júl. 30. 15:10
 28/31 anonim ***** válasza:
életeben nem találkoztam még ennyire egy ididóta emberrel mint te kérdezo,de nem baj majd ha elcseszed az életeted ugy is ide fogdz jonni siránkozni :D
2012. júl. 30. 15:13
 29/31 A kérdező kommentje:
mondom lezárom a kérdést :DDD egyáltalán nem magamról beszélek.nem rontom el az életem meg ilyenek csak úgy kérdeztem és mindenki egyből azt hiszi hogy rólam van szó.nah szóval hát nem
2012. júl. 30. 18:22
 30/31 anonim ***** válasza:
És ki a lóf@szt érdekli a véleményed te hüly* kis pics@?!
2012. júl. 30. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!