Miskolcon veszélyes egy Emo-nak?
Figyelt kérdés
Emo akarok lenni minden féle képen, csak tudni akarom, hogy mire számíthatok, mivel miskolcra járok suliba. Akár meg is verhetnek?
15/l
2012. júl. 19. 22:40
1/7 gelazso válasza:
szerintem már mindenkinek veszélyes miskolc ha rossz idöben rossz helyen vagy
2/7 anonim válasza:
Az Emok bárhol ellenszenvet váltanak ki az emberekből nem kell ahhoz Miskolcon lenni. De most hogy ott hogy viselnének azt nem tudom nem arra valósi vagyok.
3/7 anonim válasza:
egy emos ugye vagdossa az ereit, ezért gondolom mazochista is szóval csak élvezi ha megverik...de gondolom te csak emos külsőt akarsz ami meg már rég nem divat.
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, én nem vagdosom magam, és nem is áll szándékomba, és nem a divat miatt csinálom.
2012. júl. 20. 07:58
5/7 anonim válasza:
Akkor meg minek akarsz emo lenni?Ne azt mond, hogy az igazi mondanivalója miatt mert egy másik kérdésben még maguk az emok sem tudták megmondani mi az értelme.
6/7 A kérdező kommentje:
Half emo vagyok most de én az öltözködésemmel is ki akarom mutatni.
2012. júl. 20. 17:26
7/7 anonim válasza:
Miskolci vagyok. A cigányok meg a kopaszok tuti megtalálnak és megvernek.
A cigányok miatt mondom, hogy az Avason meg a Vasgyár környékén ne mászkálj egyedül.
Amúgy le se sz*runk, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!