Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes a Facebook?...

Mennyire veszélyes a Facebook? Leírtam egy személyes üzenetbe, az egyik barátomnak, hogy hol dolgozom.

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 22:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg hova fogok egyetemre járni. A barátnőmmel milyen időközönként találkozunk, milyen terveink vannak a nyárra.
2012. márc. 17. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak Te látod és a barátod. Legalábbis higgyünk benne, hogy így van, elvégre kinek lenne érdeke, hogy utánad nyomozzon?
2012. márc. 17. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Legfeljebb az láthatja rajtatok kívül, aki feltöri valamelyiktek fiókját, és hozzáfér az adataitokhoz. Na meg, aki betör a facebook adatbankjába, és kihalássza onnan.
2012. márc. 17. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

ebben mi a veszély??embert öltél?

amugy a nemzeti nyomozo irodának van egy külön facebook csoportja,akik nézik az üzeneteket szúróprobaszerűen,bűnmegelözés céljából.

2012. márc. 17. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy ki a f*szt érdekel hol dolgozom, mit szeretnék nyáron csinálni a több millió ember közül? Miért pont engem figyelne bárki is?

Az meg nagy igazság, amíg nem azt írod le, hol tartod a drogot, szerintem végképp nem kell tartanod semmitől.

2012. márc. 18. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ne rakjál fel kínos fotókat, ne írj ki rád veszélyes dolgot, és akkor nincs mivel visszaélni. A munkahely nem hiszem, hogy olyan kínos dolog volna, meg a nyaralás sem.
2012. márc. 18. 12:26
 7/7 anonim válasza:
Rólam egy csomóan tudják, hogy hol dolgozok. Még nem okozott tragédiát.
2012. márc. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!