Mit szóltok ahhoz, hogy minden Facebook felhasználónak bizonyítania kell majd valódi kilétét?
Úgy tudom, hogy szükség lesz valamilyen hivatalos okirat másolatára az adott személynek, hogy bizonyítsa kilétét, valamint így megelőzhető lesz, hogy 13 éven aluliak ne tudjanak regisztrálni. Akik pedig ezt nem teszik meg, azok csak korlátozások mellett használhatják az oldalt.
(Mondjuk nem tudom, hogy ennyi ember esetén ez a procedúra hogy fog működni...)
Miért ne kérhetne személyes okmányt? Mi gátolja meg őt abban, hogy BÁRMILYEN feltételhez kösse a szolgáltatásának az igénybevételét? Nem közműszolgáltató a facebook, hogy mindenkinek szolgáltatni KELL ha tetszik, ha nem...
Szerintem is jó ötlet, támogatom.
néhány dolgot már telefonszámhoz kötnek és ezáltal szűkítik a kört, de ez csak olyasmire vonatkozik mint pl. egy embernek egy profilja lehet amivel használja a szolgáltatást. (mondjuk manapság mennyi idő szerezni azonosításra még egy telefonszámot szerezni) :D
De annyiból jó hogy a sok kamuprofil számát lecsökkentené, annyiból viszont rossz hogy nekem pl. 2 profilom van, 1 úgy mindenkinek és 1 a rokonoknak
bár 3 telefonszámom van így nem okoz gondot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!