Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy minden Facebook felhasználónak bizonyítania kell majd valódi kilétét?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy szükség lesz valamilyen hivatalos okirat másolatára az adott személynek, hogy bizonyítsa kilétét, valamint így megelőzhető lesz, hogy 13 éven aluliak ne tudjanak regisztrálni. Akik pedig ezt nem teszik meg, azok csak korlátozások mellett használhatják az oldalt.

(Mondjuk nem tudom, hogy ennyi ember esetén ez a procedúra hogy fog működni...)

2012. jan. 15. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Örülök neki, legszebb öröm a káröröm.
2012. jan. 15. 20:41
 2/5 10inchhero ***** válasza:
Őszintén?? Nem tudom ezt hol olvastad, de biztos, hogy nem fogják 2mrd ember kilétét ellenőrizni... És nem is tehetik, személyes okmányt nem kérhetnek... Ettől függetlenül én is örülnék neki
2012. jan. 15. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért ne kérhetne személyes okmányt? Mi gátolja meg őt abban, hogy BÁRMILYEN feltételhez kösse a szolgáltatásának az igénybevételét? Nem közműszolgáltató a facebook, hogy mindenkinek szolgáltatni KELL ha tetszik, ha nem...

Szerintem is jó ötlet, támogatom.

2012. jan. 15. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a legújabb "add tovább, mert hülye maradsz" dolog?
2012. jan. 15. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:

néhány dolgot már telefonszámhoz kötnek és ezáltal szűkítik a kört, de ez csak olyasmire vonatkozik mint pl. egy embernek egy profilja lehet amivel használja a szolgáltatást. (mondjuk manapság mennyi idő szerezni azonosításra még egy telefonszámot szerezni) :D

De annyiból jó hogy a sok kamuprofil számát lecsökkentené, annyiból viszont rossz hogy nekem pl. 2 profilom van, 1 úgy mindenkinek és 1 a rokonoknak

bár 3 telefonszámom van így nem okoz gondot :)

2012. jan. 16. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!