Látott már valaki 18 éven felüli emost?
Figyelt kérdés
Ez egy divathülyeség, aminek semmi értelme, és csak a tizenéves tiniket fertőzi meg és majd kinövik.
Szóval látott már valaki 18 éven felüli emost ?
Mert én még nem.Mint ahogy romát sem kresz-vizsgánál
2009. júl. 13. 22:46
1/11 anonim válasza:
tyű, én láttam már, huszonéves, de kissé fogyi az arc :S
2/11 anonim válasza:
Addigra már minden hithű emósnak meg kéne öngyilkolni magát, nem? (Annyira nem értek hozzá) Ha valaki 18 felett is emós, akkor az gyáva?
3/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
És nekik mi a f@sz fáj az életbe megmutatnám én nekik miaz ha valakinek sazr vagy elviném vidékre mutatnék példát...
6/11 anonim válasza:
igen..sőt, amikor kresz vizsgán voltam, romák is vizsgáztak. : D
7/11 anonim válasza:
sajnos igen, vannak, bár szerencsére sokkal, de sokkal kevesebben, mint a kis hugyosok között....
8/11 anonim válasza:
Szerintem átlagban nincsenek nagyon, csak azok, akik "zenésznek" titulálják magukat, de hát ők ebből jól megélnek, nekik megéri bohócot csinálni magukból.
Mellesleg az Antifitness club valaha punk zenekar volt, egyszer voltam is koncertjükön (kb. 10-en pogóztunk a színpad előtt tök részegen), és bár a zenéjük nem volt éppen fergetegesen jó akkor sem, valahogy hitelesebbek voltak, mint ezzel a tinivadító emós sztájllal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!