Anime666 kérdése:
Ti szeretitek a japánokat?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mit, ha nem akkor mit nem ???
(Én mondjuk nagyon szeretem őket)
2012. júl. 15. 13:50
1/12 anonim válasza:
én szerete őket jól átsütve jó sósan
2/12 anonim válasza:
Van 1-2 akit bírok, ennyi, attól még nem fogom az egész nemzetet szeretni. Gondolom nem vagy több mint 14-15.
3/12 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikusak! Okosak, sokat dolgoznak, szorgalmasak, és elképesztő, hogy ők csupán 130 millió fővel versengenek az USA-val (310 millió fő). Kevés közülük a kövér ember, mert általában sokat sportolnak (többet mint egy átlag magyar), egészségesebb az étrendjük is. És a kultúrájuk! Az építészetük, a belső tereik, a sajátos edényeik lenyűgözőek, a hitviláguk érdekes, tetszik a harcművészetük és nagyon jó animéket készítenek :) A japán nyelv és írás is tetszik :) Ki tudja, lehet japán voltam előző életemben :D
4/12 anonim válasza:
szeretem, bár sajna elég sok róluk a tévhit -köszönhetőnek az animéknek is-
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2012. júl. 16. 13:47
6/12 anonim válasza:
Én egyet értek a hármas válaszolóval :) nagyon szeretem őket.
7/12 anonim válasza:
én miért lettem amúgy leszavazva? Attól függetlenül, hogy nem tetszik egyeseknek a véleményem ez így van... persze lehet élni az animés álomvilágban és is nézek animéket olvasok mangákat, de azért be kell látni, hogy sok minden nem úgy van a valóságban ahogyan ezekben.
8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Bocsi a leszavazást, de én szeretem őket, és tudod nem szeretem ha valaki nem :PPP Am tényleg BOCSI :D De én legalább őszníntén szavaztam ;)
2012. júl. 17. 00:15
9/12 anonim válasza:
A kérdésre válaszoltam igen? Tehát hasznos a válasz? Igen.
Arról nem is beszélve, hogy egyszóval sem írtam, hogy nem szeretem sőt pont ellenkezőleg.
10/12 anonim válasza:
Bocsi a közbeszólásért, de hány éves is vagy? Én olyan 13-14 éves anime-fan csajnak tudnálak elképzelni. Nyugi, majd kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!