Miért szeretik az emberek ha nekem lelki fájdalmat okoznak?
1. Azért vesznek fel facebookra, hogy több ismerősük legyen, ezáltal "népszerűbbnek" hiszik magukat. Persze ez nem így van!
2. Egyesek úgy gondolkodnak, hogy ők nem írnak rá senkire, vagy ha igen, akkor is úgy állítják be, mintha a másik írt volna rájuk, és ezt híresztelik. Ezzel is az állítólagos hírnevüket akarják bebizonyítani, hogy ezzel ők felsőbb rendűek. Persze ezen én csak nevetni szoktam XD
3. Az ember általában ilyen: kétszínű és felszínes. Vannak olyanok, akik mindenkivel jópofiznak, kihúzzák belőled az infokat, és csak arra várnak, hogy kibeszélhessenek. Tudom, fáj, hiszen nekem is a legjobb barátnőm ilyen volt, míg nem jöttem rá...
Én ezért nem is beszélek facebookon senkivel MÁR. És tudom, rossz érzés, ezért is:
,,Nincs rosszabb, mint úgy érezni, hogy senkit nem érdekel, hogy létezünk, hogy senki nem figyel arra, amit mondunk, és hogy a világ tökéletesen működik a mi zavaró jelenlétünk nélkül is."
/Paulo Coelho/
És hogy én mit teszek ez ellen? Optimistán fogom fel, van időm tanulni, úgyis jövőre érettségizem, és persze itthon van a tesóm, aki mindig meghallgat. Rá számíthatok, ő nem beszél ki, hiszen miért is tenné? Ha rólam rosszat mondana, az a család, és így az ő "jó hírét" is károsítaná => megvédjük egymást.
Kedves Kérdező! Ha segítség kell, én meghallgatlak. Csak ne keseredj el! Hidd el, olyan "barátok" miatt nem éri meg, akiknek nem vagy fontos. Sőt, ezt élvezik, hoyg szenvedsz.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!