Mi a véleményetek a cserediák blogokról?
Úgy értem, hogy érdekelne titeket egy adott ország bemutatása egy cserediák szemszögéből? Mivel lehetne érdekesebbé tenni, hogy sokan látogassanak vissza?
Köszönöm szépen!
Mit értessz ez alatt pontosabban? Hogy ne csak a hülyeség follyon az egész blogból?
Köszi a válaszod!
Én egy hónap múlva indulok Amerikába, és pont ezért kezdtem el blogot írni, mert így bárhol, bármilyen gépről el tudom érni, és képeket is könnyű feltölteni, stb.
Amúgy találtam pár oldalt ahol cserediákok mondják el a tapasztalataikat,és szerintem érdemes elolvasni, mert sok érdekes dolog van amiről itthon nem kapsz információt. Én kíváncsi lennék a blogodra, és ha van vagy lesz akkor szívesen megnézném. Te melyik országba mész?
Én is kb. egy hónap múlva indulok, és szintén Amerikába.
Már megvan a blog, de még nem írtam egy bejegyzést sem. Szerintem csak indulás előtt 1-2 héttel fogom megnyitni, és akkor szívesen elküldöm a címet! A tiedet már most elküldheted priviben, meg akár válthatnánk is pár szót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!