Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utál meg ilyen hamar...

Miért utál meg ilyen hamar pár iskolatársam, pár beszélgetés alatt?

Figyelt kérdés

Élőben nem beszéltem még velük az iskolában, de facebookon rájukírtam, egy ideig válaszoltak, már nem is válaszolnak, pár facebookos beszélgetés alatt így megutáltak. Meg amikor válaszoltak akkor se túl lelkesen. Mi lehet a baj, amivel megutáltatom magam?

Vagy ekkora baj hogy élőben nem beszélek velük csak facen?

2012. júl. 14. 17:22
 1/3 anonim válasza:

Engem mondjuk irritál ha irkálnak faceebookon:D Inkább hagyd a francba, csak akkor irj rá ha tényleg akarsz valamit

élőben meg igazából annyi a lényeg hogy kialakuljon egy fajta bizalom...amit viszont nem tudsz eröltetni

2012. júl. 14. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azt gondolják, nyomulsz, fejezd be. Majd eljön az ideje az ismerkedésnek, de az nem most van. Erre valók az iskolai gólyatáborok és egyéb programok, a facebook minden, csak nem megfelelő erre a célra.
2012. júl. 14. 18:20
 3/3 anonim válasza:
Jah és menjetek el inni! Nagyon összetudja hozni az embereket! :D:D
2012. júl. 21. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!