Menjek külföldre vagy maradjak ebben a . -ban?
Jövőre végzek az egyetemen, de úgy érzem nem tudnék Magyarországon élni, nagyon félek, hogy megtámadnak, bizonyos kisebbség miatt, volt már rá példa. Havi 140E Ft-os fizetésből pedig nem tudom eltartani magamat és majd esetleg a gyermekeimet, és minden fontosat meg akarok adni nekik. Nagyon fáj az, hogy az én adómból, - amiért én dolgozok - abból segélyezik a m*cskos cigókat. Rengeteg csoporttársam gondolja ugyanezt. De ha a friss diplomások nagy rész el akar menni külföldre ki fogja megkeresni a szüleink nyugdíját, mert ugye a romákat nem lehet rávenni a munkára...! Mi lesz így az országgal? Hova jutunk?
21/L
Feltételezem nem egy nálunk elmaradottabb országba mész. Szóval a mai magyar társadalomnál kissé fejlettebb térséget választasz.
Amit megtanulsz, hogy rögtön a margóra raknak a rasszista dumáddal. Ezt fogod megtanulni. (ha van benned tanulási képesség)
A cigányproblémáról (ami tényleg van) ezerféleképpen lehet beszélni, te pedig a legprimitívebbet használod.
Mielőtt elmész gondold át, hogy a bunkóságot nálunk sokkal jobban szeretik mint más, fejlettebb országban. Itthon szeretik a szövegedet de kint lenézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!