Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy amatőr?

Mit jelent az hogy amatőr?

Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Az, aki a tevékenységével nem keres pénzt
2012. júl. 13. 16:17
 2/5 Kávétejszín válasza:
Amatőr az, aki kezdő.
2012. júl. 13. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. júl. 13. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Amatőr az akinek nem kenyérkereső foglalkozása a tevékenység.Pld a fotós lehet hivatásos és amatőr is.A tudásuk között viszont nincs különbség
2012. júl. 13. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Kávétejszín válasza nagyon helytelen.

Az amatőr ≠ kezdő!

Az amatőr már letett valamit az asztalra. Jó abban amit csinál, de nem azzal keresi a kenyerét.

Továbbá a profi sem egyenlő azzal, hogy valamit a legjobb módon csinál. A profi csupán azt jelenti, hogy azzal keresi a fő bevételének legalább 50%-át. Attól még lehet sz@r, csak nem jellemző. Legegyszerűbb példa, bátyámnak esküvőjét profi fotós csinálta, én amatőr fotós vagyok és olyan hibákat fedeztem fel a kiadott képeknél, hogy én ki sem fizettem volna. A bátyámék viszont laikusok és nem tudták ezt, nekik jó volt. Na ŐK a kezdők! Nem is mondtam nekik, nem akartam elrontani a kedvüket.

Tehát aki életlenül pl lefotóz egy kavicsot, és nincs legalább 1 olyan képe amit akár kiállításra lehetne vinni, mert tényleg olyan szép. Nem lesz amatőr fotós, pont.

Józsibácsi aki kocsmai verekedésben néhány feles után levert néhány fülest, nem lesz amatőr boxoló! Képzeljük már el, ha ringbe állítjuk a részeg józsibácsit egy több évet edzett amatőr boxolóval! Fél percet nem bírna, KO-val kiütnék. :D

2017. márc. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!