Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi magyarok tényleg ilyenek...

Mi magyarok tényleg ilyenek vagyunk?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem a média, ahogy minden hasonlóban, minden országban, sarkított (mert a tudás nem érdekes egy ilyen felmérésben), de tényleg sokan vannak, akik tényleg ilyenek, de reménykedem benne, hogy talán sokan vagyunk, akik nem vagyunk ilyenek.

2009. júl. 12. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Ez is ugyan úgy össze van válogatva mint az amerikai videón is.

De én se tom h ki írta a bánk-bánt és őszintén nem is érdekel. A Nemzeti Dalt, a Himnuszt, a Szózatot tudom kik írták, nekem ennyi elég.

2009. júl. 12. 20:38
 2/5 anonim válasza:
90%

Hát megnéztem.EZ NAGYON GÁZ!

Én sem voltam a tanulás mintaképe,de szinte mindenre tudtam a választ mielőtt elárulták volna.Egyébként ilyenkor szerintem csak azokat mutatják a sok közül,akik nem tudták a választ.

2009. júl. 12. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyetértek veletek.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a mieinken is tudnak-e egyesek úgy nevetni, mint a másik nemzeten. Vagy ez már nem megy... Én a másikon se nevettem, mert manipuláció ez is meg az is, természetesen a jó válaszolókat nem válogatták be, mert az nem hír...

2009. júl. 12. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak ilyen emberek, de hát nem lehet mindenki egy észkombájn.

Amúgy igen, a legrosszabbak lettek beválogatva, mert különben nem lenne "értéke" a hírnek, a média kihasználja, hogy mire kíváncsi a nagy átlag.

2009. júl. 13. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Üzenem a lepontozó brigádnak, hogy máshol éljék ki az unatkozó hajlamaikat...
2009. júl. 13. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!