Fent van a neten Bándy Kata utolsó térfigyelő kamera felvétele?
Nekem ezt linkelték:
Kb minden második alkalomkor nem nyílik meg, amúgy egyszer nagyjából sikerült lejátszani, de semmi térfigyelő kamera felvétel nem volt benne.
Bocs, de nem értem! Ha egy nő totál részegen, meztekenül fetreng az út szélén, akkor már megéremli a sorsát?! (tudom nála nem ez volt a szitu, csak egy szélsőséges példát hoztam fel)
Én borzasztóan sajnálom szerencsétlen lányt, és egyáltalán nem érdekel spicces volt-e azon az éjszakán vagy sem! Teljesen lényegtelen! Szülinapi bulin volt, lehet ivott, és akkor mi van? Mi jelentősége ennek? Ez egy borzasztó tragédia, nem kéne azt elemezgetni, milyen állapotban ment haza!
Arról sem beszél a média hogy az elkövetők szinte mindig CIGÁNYOK!Ahogy az ő gyilkosa is cigány!
Remélem ennek lesz most már valami következménye!
Hogy lehet, hogy a térfigyelő kamerafelvételeken nem látszik a gyilkos? Azt vallotta, hogy együtt sétált az áldozattal a gyilkosság helyszínéig.
"P. László vallomása szerint egyedül követte el a bűncselekményt, szexuális indíttatásból. A fiatal nőt nem ismerte korábbról. Azért végzett vele, mert nem akart vele közösülni. Ott fojtotta meg áldozatát, ahol a holttestet megtalálták. Oda gyalog mentek, a lány - a férfi vallomása szerint - önszántából ment vele, útközben beszélgettek. "
Azon a részen már nincsenek kamerák, pécsi vagyok.
De amúgy sem hihető, hogy hajnali 2-kor ismeretlen "ember"-rel önszántából együtt sétált volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!