Mért van az hogy minden helyes fiú arogáns bunkó?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 19:52
1/11 anonim válasza:
micsoda véletlen! én is erre keresem a választ :D
2/11 anonim válasza:
Miért van az, hogy minden nő előítéletes? :)
3/11 anonim válasza:
Mert sosem értik meg a nők, hogy milyen odaadóak és önfeláldozóak vagyunk.
4/11 anonim válasza:
Mert a nők nem értik meg a férfi büszkeséget és a férfi hiúságot.
És imádnak veszekedni a nők.
5/11 anonim válasza:
én nemrég találkoztam egy fiúval, aki teljesen összetört lelkileg, mindezt vigyorogva. :) ettől függetlenül a férfiak zömére nem igaz szerintem. csak tovább kell keresni a tökéletest :)
6/11 anonim válasza:
Mivel minket,azokat akik törődnének is veletek,magasról leszärtok,így kell nektek,szenvedjetek csak ha szuka módra és "nemtörődömséggel" viselkedtek...
7/11 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy nem egy ilyen jóképű srác azért paraszt, mert bizonyos stílusú lányoknál ez a nyerő (ezek a csajok rendszerint buta libák és pénzéhesek); és inkább felveszik ezt a türhő stílust, minthogy megszólják a haverok (ha mondjuk egy nem szolicicával jár).
Szóval, a k*rvákat a pénzzel lehet megfogni.
A tinik között sok ilyen van, a húszonévesek között kevesebb, de még így is sok.
8/11 anonim válasza:
Nem minden helyes fiú bunkó, csak a nagy részük. Az én ismertségi körömben van egy jóképű, kedves srác. Nagyon rendes mindenkivel, még akkor is ha a haverjai ott vannak (akik egyébként nem ilyen normálisak).
9/11 anonim válasza:
Én helyes fiú vagyok és nem vagyok arrogáns, bunkó :)
10/11 A kérdező kommentje:
én nem a pénzét akarom pláne hogy még csak 13 vagyok csak azt hogy szeressen de mikor megpróbáltam elmondani neki szó szerint kigúnyolt:(
2012. júl. 13. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!