Aki állandóan azt kérdezi emberekről hogy zsidó volt-e, az zsidó?
Nem hinném:) Egyébként az előző kérdést én tettem fel. Nem azért mert rasszista vagyok vagy ilyesmi. Nemrég tudtam meg hogy az a sok ember kit és miért zsidóz ha azt teszi. Igazából ez nekem nagyon nem tetszik. De ez a kérdés felmerült és kíváncsi voltam rá hogy az emberek mit mondanak Mátyás királyról mert neki is nagy volt az orra. Na pufff. Aztán mégis milyen szép volt az ország míg ő volt a trónon... Na mindegy.
Egyébként gondoltam hogy ez a kérdés kb. ilyesmit fog kiváltani:) És én egyébként nem vagyok zsidó.
de ha azt mondják hogy zsidó volt, akkor azzal pedálozól? szerintem ezt nem lehet így megoldani.
ha meg nem akkor keresel olyan embert aki "híres zsidó" volt.
na tessék miattad rákerestem a zsidó szóra és csak ezt találtam "13 éves magyar kislányt vert orrba egy „trendi napszemcsit” és dávidcsillagos aranynyakláncot viselő, nyomdafestéket nem tűrő szavakat ordibáló primitív zsidó. "
Hát aki egy 13 éves kislányt megtud ütni, az "óriási" bátorságra vall. Lehet azt hitte, hogy Magyarország már nem Magyarország és bármit megtehet.
A kérdésre válaszolva , nem biztos h zsidó aki megkérdezi h vki zsidó volt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!