Elmennék nyaralni (pl. Horvátország) de nincs kivel, mit tennétek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 12:34
1/4 anonim válasza:
hát ha nem lenne kivel, akkor nem mennék. esetleg ha ismerkedős, társasági ember vagy, menj valami csoportos utazásra és ott akkor majd lesz társaságod.
2/4 anonim válasza:
Én eddig 2-szer mentem ki egyedül 1-1 napra Olaszországba, Velencébe. Nem bántam meg, egy nagy kaland így, és út közben vagy akár ott összefuthatsz emberekkel, nem vagy kötve senkihez. :-)
3/4 anonim válasza:
Én ha a helyedben lennék, akkor elvinnél engem. :)
Na csak vicc volt. Nincs egyetlen barátod, ismerősöd sem, aki menne? Ha nincs, akkor válassz csoportos utazást, ott ismerkedhetsz is. Ha beszélsz idegennyelvet, akkor meg a célországban is ismerkedhetsz.
De végső megoldásnak, még mindig itt vagyok én. :)
4/4 anonim válasza:
Tudod én is elmennék, de nekem inkább az a probléma, hogy nincs mivel... :D Én a helyedben meg megkérném azt akivel a legtöbb időt szeretnék eggyütt tölteni..Vagy iesmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!