Jól tettem, hogy ezt csináltam? (FONTOS! )
Na szóval következő a helyzet :
Az egyik barátnőmmel akivel nagyon jóban vagyok (nagyon sokat találkozunk meg közel is lakok hozzá) csináltunk egy kis kertipartit.. Hívtunk barátnőket és 5en voltunk.Sátororoztunk , este sütögettünk és amíg még világos volt medencéztünk.. Nagyon jó volt meg minden és a sátorban is este nagyon sokat beszélgettünk : ) . De aztán az egyik csajt nem engedték , hogy ittaludjon a másiknak pedig reggel elkellett mennie. 3an maradtunk és mi a barátnőmmel nagyon hamar kelltünk de nemtudtunk vissza aludni , mert világos volt.. Aztán ilyen fél7 körül álmosak lettünk és úgydöntöttünk aludjunk.. De aztán a barátnőm nem bírt aludni hozott egy könyvet és olvasott (közben a 3adik csaj meg telefonozott) és én már teljesen elálmosodtam és annyira tudtam volna aludni , de a 2 barátnőm elkezdett ütögetni párnával meg dugdosni a teniszütőt a seggembe (xd) és mondtam nekik , hogy létszives hagyák abba , mert nagyon álmos vagyok.. De nem hagyták abba és még legalább 3omszor szóltam nekik de semmi.. Aztán mondtam , hogy : Nemérdekel én aludni akarok.. komolyan hazamegyek..
Nagyon komolyan gondoltam mert álmos voltam , meg már alig voltunk és nemtudtunk volna semmit csinálni.Aztán kimentem a sátorból és mellette egy pár méterrel leültem és felhívtam anyumat , hogy jöjjön értem , mert én itt nembírom. Aztán egy ürüggyel (tegyük hozzá nagyon bénával) aztmondtam , hogy elkell mennem.. Elköszöntem tőlük és hazavitt anyum. Most azon jár az agyam , hogy jól cselekedtem-e ? és amiért ilyet csináltam egyálltalán elhívnak-e majd még ilyen kertipartiba? Mert sajnos ez nem az első eset , hogy ilyet csináltam : S Hanem a második.. és ugyanevvel a barátnőmmel csináltam. Az első ilyen szitu még a kertiparti előtt volt:
Ottvoltam a barinőmnél és ottvolt mégegycsaj. Nagyon meleg volt és filmet néztünk.Mikor vége volt a filmnek kérdeztem a barátnőmtől , hogy nemmegyünk fürdeni mert nagyon melegvan.. Aztán mondta , hogy jó de nézzünk meg mégegy filmet.Oké.Megnéztem mégegy filmet , aztán kérdeztem , hogy na akkor kimegyünk? és mondta , hogy nem mert nézzünk meg mégegyet. Mondtam , hogy nekem semmi kedvem és annyira nemvolt kedvem , hogy akkor is felhívtam anyumat és értem jött.
A barátnőm akkor észrevette , hogy felhívtam anyát(mert ugye bementem egy másik szobába , de szerintem kihallatszott).. Szerintem a kertipartin is észrevette , mert nagyon unottan és semmi szomorúsággal(ahogy szokta) mondta , hogy oké akkor mennyek.
Most azon jár az agyam , hogy jól tettem , hogy a kertipartin ezt csináltam? Másodszorra is? Most milesz? Mert biztos észrevette.. Szerintetek? Az első eset után is csúnyán lecseszett.. Nemtudom most milesz.. , hogy megint lecsesz és utána megint jóba vagyunk? AHJ!! Annyira ideges vagyok emiatt. Anyukám szerint most hagyam a barátnőmet , hogy lenyugodjon és ne írjak neki meg ne beszéljek vele ma már. Amúgy meg nagyon élveztem a bulit meg midnen csak reggel..
Szerintetek? Jól cselekedtem?
Normális válaszokat létszi : )
(bocs hogy ilyen hosszú lett)
bocsi, de ez elég gyerekes viselkedés... ha vmi nem tetszik, majd anyu segít rajtam c. fejezet
egyáltalán nem cselekedtél jól. én úgy vélem,ha bulizni tudsz, akkor a problémáid is képes vagy anya nélkül megoldani
Teniszütőt dugdostak a seggembe......:):)
Ez nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!