Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon beteg vagyok, ha arra...

Nagyon beteg vagyok, ha arra vágyom, hogy megöleljen egy lány? Az gáz, ha már csak ennek is nagyon tudnék örülni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 11. 00:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
gondolom te csak csorgatod a nyálad a jó nők után de mindegyik körberöhög:)
2012. júl. 11. 08:07
 12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Teljesen normális dolog. Szeretetre épp úgy szüksége van egy tizenévesnek, vagy egy huszonévesnek, szóval kortól függetlenül. Nekem van egy kedves lány ismerősöm, akivel ritkábban tudunk találkozni, de akkor nagyon tudunk egymásnak örülni, nem a barátnőm, de rendkívül erős szoros baráti kapcsoaltunk van egymással. Szóval hajrá! A végére egy megmosolyogtató gondolat jutott eszembe: "a sütiknek is szükségük van szeretetre" Gondolj erre és jobban leszel!
2012. júl. 11. 08:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?! Ölelés mindenkinek kell, az ölelés jó, még szép :) Én a lelkemet is eladnám, csak sajnos nincs, akit ölelgethetnék.
2012. júl. 11. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Lődd le magad.
2013. júl. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!