Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez zaklatásnak számít?

Ez zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés
Szakmai gyakorlatosok vagyunk, az egyik lánydiákot (akinek egyébként nagy esélye van hogy ott is dolgozzon majd) a főnök behívta a tárgyaló terembe és különböző kérdéseket tett fel neki, többek közt initmeket is. Ami még megütötte a fülem hogy a lány azt mondta hogy a főnök arra kérte hogy az egyik lábát tegye fel egy székre és csukja be a szemét 7 másodpercig. Már 5 hete vagyunk ott de nekem már az elejétől kezdve nem volt szimpatikus a főnök és ez egyre csak romlik. Várom a véleményeteket.

#zaklatás #molesztálás #munkahelyizaklatás
2012. júl. 10. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem a gyakorlathoz tartozott ez a kis művelet...és mivel a magánszférát sértette, így úgy gondolom, hogy zaklatás.
2012. júl. 10. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, hogy itt valami nem stimmelt. Ez a lány meg olyan tudatlan.. tágra nyilt szemekkel mesélte, teljesen máshogy jött le neki ez a dolog... én ezt nem értem hogy nem lehet ezt észrevenni:/
2012. júl. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!