Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Diákok, mit csináltok a nyáron?

Diákok, mit csináltok a nyáron?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, azt hiszem ez az első nyár amikor egésznap a gép előtt tespedek és semmi dolgom a világon nincs (persze az itthoni házimunkát leszámítva). Úgyhogy valószínüleg most menhelyre megyek önkéntesnek, hogy hasznosan teljes a nyár. Ti mit csináltok?
2009. júl. 11. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
majdnem mindennap bulizok :D reggel hazajövök alszok estig aztán fürdök elkészülök és megyünk valahova megint xD, Megyünk velencére,balcsira, strandra stb :) mozi, ez az...:D
2009. júl. 11. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
18:19 Honnan van pénzed erre?:O
2009. júl. 11. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
A szüleid nincsenek megőrülve?:D
2009. júl. 11. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyuci és apuci ad neki...

Én amúgy dolgoznék, de itthon kell segítenem. Figyelek a nagyimra, szóval a legtávolabbi hely, ahova elmehetek a számítógépem :/

2009. júl. 11. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig én is punnyadtam. Aztán rájöttem, hogy amikor nem bulizok a barátaimmal, akkor is le kell foglalni magamat.

Elvittem a hugomat és a barátnőjét moziba, túrázni, neveztünk tájfutásra és kondizni, szolizni és futni is velem járnak. Jó arcok, nem is tudom miért hittem, hogy nem.

A barátaimmal mindenféle házi buli, ZP, éjszakai mászkálások, de van hogy csajbulizunk nálunk...

Akkor én sütök és főzök mindenféle finomságot és készülök egész nap.

Voltunk Siófokon, aztán egy pici eldugott tanyán Vác mellett, jövőhéten pedig Tenerife.

Ha egyedül vagyok, akkor saját magam szeretgetésével igyekszem leszokni a semmittevésről. Pl. medence, napozás, valamilyen sport, kutyasétáltatás az erdőben, vagy összeszedem a cuccaimat egy hátizsákba, elbicajozok a forráshoz és pihenek. Egyébként fára mászok, gyümölcsöt szüretelek, idén magamra vállaltam a befőzést is, bizony ám.

És még egyéb apróságok...(:

A menhely is nagyon jó ötlet, nekem bejön.

2009. júl. 11. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
első vok :) lány vok belépő az nincs tehát sok pénz nem kell..max inni (nem piát!) az meg azért nem nagy összeg. Balcsira meg nem kell pénz csak kajára mert van nyaralónk :). velencére pedig 300 ft a vonat xD. Amugy meg igen apuci és anyuci fizetik...nem azért lettem h 17 évesen dolgozzak! Lesz elég időm dolgozni ;) Persze ha rászorulnék akkor természetesen énis dolgoznék!
2009. júl. 11. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:

amit szívem szerint csinálnék: lovagolnék, strandolnék, fesztiváloznék,buliznék, és menhelyen vagy állatkertben önkénteskednék... de ezekhez mind pénz kell, még az önkéntességhez is, mert ahhoz be kéne utaznom a legközelebbi nagyvárosba és még buszjegyre sem telik

ugyhogy amit pénz híján csinálok: én is tespedek a gép előtt, nézem a tv-t vagy videózok, olvasok,és alig várom, hogy legyen mit csinálnom, és végre hasznosnak érezhessem magam, de eddig semmi... éjjel fenn vagyok 2-ig, mert nem bírok aludni, nappal meg alszom délig, egyszer eszek egy nap, mert többhöz nincs is kedvem...sőt, semmi életkedvem :( (20/L)

2009. júl. 12. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
8%

fesztiválozunk, kocsmázunk, összejövünk, iszunk, ökörködünk, dugunk

egy rockercsaj

2009. júl. 12. 15:29
 9/9 anonim ***** válasza:

annak aki messzebb él a várostól írnám, hogy azért ne lustuljon el.

én élvezettel vettem át a háztartást, sütök-főzök ha kedvem van, kedvem szerint takarítok, vagy kertészkedek egy kicsit. kiülök napozni, elsétálok a könyvtárba, az abc-be, a piacra, befőzök...

és találkozok a barátaimmal. nem kell városba menni hozzá... a helyi barátokkal jól elvagyunk, a városiak meg szívesen alszanak itt, ökörmódra képesek kint sátorozni, mert kicsi a lakás... :D

nyársalunk, bográcsolunk, körbevezettem őket a környező szántókon, erdőkön és tökjól elvagyunk.

rossz olvasni, hogy a várostól távol nem tudsz magaddal mit kezdeni. én tudok... és remélem adtam ötletet =)

2009. júl. 12. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!