Ti a barátnőtöknek tartanátok egy olyan embert akivel nem beszéltek pl 3 hétig?
Figyelt kérdés
Van olyan barátnőm akivel csak hetente beszélek, van akivel naponta de az akivel már egy hónapja nem beszéltem ( ő nem is érdeklődik mi van velem) barátnőmnek tartsam-e. Oké még a barátnőm de mégsem érzem annak. Ő is kereshetne ha a barátnője vagyok nem? Mindig csak én kerestem őt(akár neten, akár telefonon). Manapság azt sem tudom hány naponta jó beszélni valakivel. Nem tudom érdemes lenne megbeszélni vele ezt az egészet. Ti milyen gyakran beszéltek a barátnőitekkel? 18/L2012. júl. 9. 20:42
11/13 anonim válasza:
De kedves utolsó,az azért csak más.Engem úgy nem keres,és úgy nem találkozunk,hogy itt lakik pár utcával arrébb,és egy karra járunk az egyetemen.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Ez a barátnőm akiről szó van itt lakik a másik faluban kb 20 percre és mégsem keres. Oké elfoglalt volt mert érettségizett de már vége van. Ha én írok neki akkor megkérdezem mi van vele? semmi velem is és ennyi a beszélgetés. Nem is értem mikor hidegültünk el egymástól ennyire :/
2012. júl. 10. 16:07
13/13 anonim válasza:
Hát, van ilyen, amikor lanyhul egy barátság, és ennek sajnos az lehet a következménye, hogy megszűnik, vagy egy időre szünetel.
Nem leeht, hogy mást társaságot talált a barátnőd? Estleg egy fiút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!