Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy haverom azt mondta, hogy...

Egy haverom azt mondta, hogy nem szabad a noket erdo kozelebe engedni, mert menstrualnak es a vadallat megerzi a verszagot es megtamadja oket. Igaz lehet ez?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy a noket altalaban megtamadjak a vadallatok az erdoben, ezert nem is szabad oket turazni vinni. Mi errol a velemenyetek? Csak mert mi erdo mellett lakunk es van egy kishugom is.

2012. júl. 9. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jót röhögtem a kérdésen! Persze igazad van, az erdőben mászkáló cápákkal valóban vigyázni kell, meg a vámpírokkal is!
2012. júl. 9. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Pár éve volt a tévében, hogy a 60-as években egy nő elment gombászni mikor menstruált és egy őz ki akart vele kezdeni.
2012. júl. 9. 16:47
 13/16 anonim ***** válasza:

8-as:

"..mert nem, találnak vissza.."

Jaj, ne nevettess már! Hány éves vagy te, mondd? Már miért ne találnának vissza? Talán értelmi fogyatékosok?! Tudod mit? Maradjunk abban: van rosszul tájékozódó fiú és kiválóan tájékozódó lány - valamint fordítva is igaz ez. Kíváncsi volnék azért, vajon honnan szedted ezt az eget verő butaságot?

2012. júl. 9. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
11%

"Maradjunk abban: van rosszul tájékozódó fiú és kiválóan tájékozódó lány.."

Hogy harcol..:D

Figyu, most komolyba, ilyen nincs. Némelyik nő azt sem tudja melyik a jobb keze és melyik a bal. Ilyen észak meg dél az már teljes káosz.

Itt a bizonyiték: [link] Szerinted ő kitalálna egy erdőből?

Vagy ő?: [link]

2012. júl. 9. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát, én nem értek teljesen egyet az előttem hozzászólókkal.

Személyes tapasztalatom van.

Elmentünk a baráti társasággal sátorozni. Minden szép és jó volt egészen estig. Lefeküdtünk aludni, és akkor feltűnt egy nyest, vagy mifene. Megpróbált bejönni a sátorba! Annyira féltünk a barátnőmmel, hogy még pisilni sem mertünk kimenni.

Több sátor is fel volt állítva, de csak a miénket zaklatta. Alulról lukat is ásott és kirágta a sátor alját. :D Fejvesztve menekültünk. Abszolút nem félt az emberektől, még mikor a fiúk elkergették, akkor is visszajött.

Nem a kajára hajtott, mert az külön helyen volt. Aztán átmentem másik sátorba aludni, de akkor meg oda akart bemászni. Teljesen meg volt kergülve.

Nem tudom, hogy m volt vele, de mi is rögtön a mensire gondoltunk. Utána persze egy évig hallgattam, hogy szexuálisan zaklatott egy nyest...

2012. júl. 9. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
red4 - picikém: szimplán buta vagy. Na, lehet, hogy mire felnősz, behozol belőle valamit. Túl jóhiszemű vagyok? Persze.
2012. júl. 9. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!