Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy haverom azt mondta, hogy...

Egy haverom azt mondta, hogy nem szabad a noket erdo kozelebe engedni, mert menstrualnak es a vadallat megerzi a verszagot es megtamadja oket. Igaz lehet ez?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy a noket altalaban megtamadjak a vadallatok az erdoben, ezert nem is szabad oket turazni vinni. Mi errol a velemenyetek? Csak mert mi erdo mellett lakunk es van egy kishugom is.

2012. júl. 9. 15:49
1 2
 1/16 anonim válasza:
58%
Szerintem ez nem igaz... És amúgy sem egyfolytában menstruálunk, és amikor menstruál valaki, akkor sok kedve nincs kirándulni az erdőben.
2012. júl. 9. 15:55
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

egy jó kis horror film egyik hülye alapja,hogy egy erdőben élő megkergült vadállat megérzi a nő menstruációját..

Ritka szar ötlet,de ezek szerint volt aki elhitte..

A valóságban ez nem igaz..

Bár mondjuk ne fürödjön a nő menstruáció idején egy olyan tóban ahol hemzsegnek a piranha halak,mert ők tényleg megérzik a vérszagát.

2012. júl. 9. 15:56
 3/16 anonim ***** válasza:
58%
Elsőnek igaza van :) Amúgymeg tuti nem támadja meg. Én is voltam úgy kirándulni, hogy pl elvágtam a karom, vérzett az orrom stb stb és még arra sem támadtak meg erdőben.
2012. júl. 9. 15:57
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Magyarországon szerencsére nincsenek ilyen vadállatok. Én is erdö mellett lakom és sétálok olyankor is a kutyával az erdöben amikor meg van és szerencsére nem jelent meg még egy vaddisznó sem....

Egy óceánban veszélyesebb lehet de ott is csak a nyilt vizen maximum. Vagy egy szafari túrán esetleg lehet belöle gond. De ez nem ugy van hogy minden menstruáló nöt megsznek a vadállatok. Akkor afrikában sem élnének nök a sivatagi törzsekben, nem gondolod???

2012. júl. 9. 15:57
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

Egy Magyarország, nem India, ahol minden erdő tele van emberevő tigrisekkel. :D Szerinted egy őzet vagy egy nyulat hol érdekel a vér?

Feltételezem, hogy anyukád is ott él veletek (ha nem, akkor bocsi), szóval... Csak túl lehet élni. :D

2012. júl. 9. 15:58
 6/16 anonim ***** válasza:

ma 15-58-nak

Ha monthy putton nyula él a mi erdőnkben akkor van ok félni..:)

Az egy vadállat :)

[link]

2012. júl. 9. 16:05
 7/16 anonim ***** válasza:
monty.python 8csak leírom egyszer helyesen)
2012. júl. 9. 16:06
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem a menstruáció miatt nem szabad az erdőbe engedni őket, hanem mert nem találnak vissza.
2012. júl. 9. 16:14
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Az erdőben is a cápák jelentik a vérző emberre a legnagyobb veszélyt!
2012. júl. 9. 16:21
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Szóval, kimehet az erdőbe, de csak motorcsónakkal!
2012. júl. 9. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!