Mit csináljak, hogy ne legyek ideges?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem jó témakörbe írtam ki. Holnap reggel lesz kresz vizsgám. Ma 10 tesztet csináltam. Ebből 1x nem mentem át. A többin max. 7 pont veszteségem volt. /1x7, 2x5, 1x4, 3x3 1x1 hibám lett/2012. júl. 9. 11:25
1/2 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy te lelkiismeretesen készültél rá és amit tudtál, azt megtetted. Holnap a legjobb tudásod szerint fogod kitölteni a tesztet. Ha nem mész át sem fog a világ összeomlani. Sajnos ez már jó pár emberrel megtörtént, de neked is lesz lehetőséged később is. Én azért még gyakorolnék a helyedben délután is. Hajrá! :)
2/2 anonim válasza:
Azért vagy ideges, mert azt a célt tűzted ki magad elé, hogy átmenj a vizsgán.
Ez viszont nem csak tőled függ, mert kaphatsz olyan tesztet, ami nagyon nehéz, de kifoghatsz egy számodra egyszerű tesztet is.
A lényeg, hogy készülj fel, amennyire tudsz. A többivel meg ne foglalkozz. Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!