Blog vagy napló?

Figyelt kérdés
Melyiket vezeted? Melyiket tartod többre? Mi róluk a véleményed?
2012. júl. 9. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igazából a napló és a blog két külön műfaj, teljesen másról szólnak. A blognak inkább az ismeretterjesztés a célja, illetve az, hogy egyszerre sok embert tudj tájékoztatni dolgokról. Pl. volt egy ismerősöm, aki súlyos beteg volt, ezért nem volt ereje mindig mindenkinek egyenként levelet írni és beszámolni, hogy mi van vele, ezért blogon írt a mindennapjairól, mert az egyszerűbb volt. Tehát tulajdonképpen olyan, mint egy levél, amit egyszerre több embernek küldesz el, mert mindegyiküket érint a tartalma. A naplónak pedig az a lényege, hogy magadnak feljegyezd a fontos gondolatokat és eseményeket, amiket nem akarsz elfelejteni.
2012. júl. 10. 13:29
 12/13 anonim válasza:
Én régen naplót írtam, később blogot, de meguntam. Ma pedig elkezdtem telefonon naplót írni. Androidról töltöttem le egy programot, jelszóval lehet belépni, szóval csak én olvasatom el, amiket írok és nagyon tetszik. :)
2012. júl. 25. 23:01
 13/13 anonim válasza:

Nekem is volt már blogom, naplóm egyaránt, viszont mégis mindig előbbinél kötöttem ki.

A naplóírással nekem több bajom is van, az egyik, hogy nagyon hamar elfárad a kezem írás közben, utána elolvashatatlan macskakaparás lesz az írásból, és el is megy a kedvem tőle. Másrészt sajna nem tudok egyenesen írni sima füzetbe, vonalasba meg nem jó naplót írni, mert akkor a rajzok fognak furán mutatni. A vonalzózás meg pepecs munka... :)

Szóval blog! Személyre szabhatom, bármely netes hálózattal elérhetem, nem fog betelni néhány hónap után, ráadásul le is lehet titkosítani, ezek mellett sok hasznos menüt lehet létrehozni, például 'teendők' menücskét, vagy hasonlókat.

2013. jan. 27. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!