én nem ismerem őket, de eegyfelől ez így tuti, hogy marhaság. másfelől, mivel most minden ország szarban van, egyik se nagyon szereti a bevándorlókat, mert azt hiszik, hogy ők veszik el tőlük a munkát. tökmindegy, hogy magyar, vagy sem.
2012. júl. 8. 22:54
3/13 anonim válasza:
A magyarokat általában kelet-európai munkásoknak tatják, akik megcsinálják a szar munkákat olcsón (nem csak Ausztriában).
2012. júl. 8. 22:54
4/13 anonim válasza:
Mi okuk volna utálni a magyart, a történelmi szembenálláson túl? Rengeteg magyar dolgozik - kitűnően - Ausztriában (a lomizó és/vagy bűnöző magyarországi cigányokat meg nem tévesztik össze a magyarokkal).
2012. júl. 8. 22:56
5/13 anonim válasza:
Semmi valóságalapja nincs.
2012. júl. 8. 23:01
6/13 anonim válasza:
Ott nem utálják a magyarokat, tapasztalatból mondom. Rokonaim ott élnek többnyire helyi állampolgárok. Én is dolgoztam már Bécsbe raktárosként sosem volt ott semmi baj, tiszteltek engem a helyiek és sok barátra is szert tettem kint. persze csak ideiglenesen dolgoztam kint mert a Magyarországi munkahelyemre akkor visszavártak mivel ez még olyan 8 éve volt, csak kipróbálni mentem át mert rokonom 3 hónapra betudott tenni egy jó munkahelyre.
Németországban ugyan nem utálják a magyarokat de lenézik őket meg néha úgy viselkednek veled mintha seggükből rángattak volna ki. Ott 2 éve dolgoztam kint kb 1 évet de haza kellett jönnöm mert a cég rájött arra hogy engem meg még pár munkatársamat jól át lehet verni mert magyarok vagyunk és gondolták kevesebbért is hajlandóak vagyunk dolgozni. 2 hónapig tűrtem ezt mert addig nem tudtam miért kapok/kapunk kevesebb fizetést de kiderültek a dolgok és már pakoltam is össze felmondtam és jöttem haza amilyen gyorsan lehetett. Vannak helyek ahol utálnak minket, de vannak olyan helyek ahol pedig nem, sőt barátságosak is.
2012. júl. 8. 23:05
7/13 anonim válasza:
Azt nem tudom, de az egyik áruházban ki volt írva, hogy magyarok ne lopjatok.
2012. júl. 8. 23:58
8/13 anonim válasza:
Sajnos ellent kell mondjak az egyik válaszolónak. Sok helyen, leginkább a határvidéken a lomizós/lopkodós emberekkel azonosítják a magyarokat.
2012. júl. 9. 00:26
9/13 anonim válasza:
23.58-as, és te ezt láttad is, vagy csak elhitted a városi legendát?
2012. júl. 9. 23:38
10/13 anonim válasza:
Én meg úgy tudom, vagyis én láttam is, hogy az egyik boltban pár éve MAGYARUL volt ráírva a bevásárlókocsira, hogy NE LOPJ. Szerintem sokan ezzel tévesztik össze. De ugyanúgy németül is rajta volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!