Nagyon jó kedvem volt, nevettem minden, és hirtelen csak elkezdtem sírni. Mitől van ez? 14/L
Figyelt kérdés
nem értem mitől van. hirtelen azt veszem észre h folynak a könnyeim és sírok. mitől van,és hogy kezeljem?2012. júl. 8. 21:52
1/5 anonim válasza:
Én is könnyezni szoktam, amikor nevetek….
Vagy konkrétan elsírtad magad?
2/5 anonim válasza:
Tinédzser korban ez valamilyen szinten normális. Illetve mindenkinél máshogy vannak a dolgok, én nem voltam ilyen, de a húgom például nagyon érzékeny volt, néha csak úgy a semmitől sírt, aztán nevetett tovább.. :) Lehet, hogy ez miatt van, de az is lehet hogy tévedek :)
3/5 A kérdező kommentje:
nem a nevetéstől csak ugy hirtelen.
2.válaszoló:lehet az miatt van :S
2012. júl. 8. 22:13
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy kicsit megártott a meleg.
5/5 anonim válasza:
Serdülő lány vagy, akiben az életkorának megfelelő élettani változások folynak: ezek sokszor "hormonális viharokkal" járnak. Természetes jelenség, ne csodálkozz rajta, és főként: ne ijedj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!