Ilyen újrakezdős barátságotok volt már?
Nekem nem volt még soha. Mindenhol volt 1 barátnőm, sőt egyszer "lánybandánk" is, de az ilyen elkanyarodásnál annyira eltávolodtunk, hogy nem volt visszaút, nem voltak közös élmények.
De azt sem lehet kizárni, létezhet ilyen, és is bánom az elvesztésüket, kicsit dolgozni kellett volna vele. A gyerekkori barátságokat nem lehet pótolni, a későbbiek nem olyanok.
Hajrá.
nekem 3 is, ami igazából kettő, ebből az egyik nagyon jól bejött, azóta is legjobb barátnők vagyunk, a másik kapcsolat teljesen megszűnt
azért írtam hármat, mert egy ikerpárról van szó, oviban anno nagyon jó barátok voltunk, aztán sajnos külön általános iskolába kerültünk, így volt egy 7 és fél éves szünet :D, egyikük pont az én sulimba jött át, így újra összebarátkoztunk
a másik egy általános iskolai barátnő, akivel 9. után romlott meg a kapcsolatom, nagyon szerettem, és nagyon bánt, hogy így történtek a dolgok, próbáltuk, de sajnos nem tudtuk helyre rendezni
viszont szerintem nálad megér egy próbát, találkozz vele, biztos jó lesz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!