Valóban 70 Magyarországnyi meleg él a Földön?
A Föld népessége hozzávetőleg 7 milliárd fő, a becslések szerint az emberek 10%-a homoszexuális. Ha a 7 milliárd 10%-át (azaz 700 milliót) elosztjuk Magyarország lakosságszámával (kb. 10 millió fő), akkor 70-et kapunk.
Nem durva ez egy kicsit? Én legalábbis meglepődtem... Vagy valamit rosszul számoltam volna??
jó de gondolkodjatok már h mennyi melegbárban mennyi tömeg szokott lenni a melegbárokba..és ugye több is van az országban(oké h biszexek is lehetnek melegbárban) és akkor csak 70 meleg pasi lenne szétszóródva a melegbárokban?
és akkor még ott vannak azok a melegek akik nem járnak iylen helyre...meg vannak még fiatal melegek (14 év alatt) meg öregek is...
szóval nem 70 meleg pasi él magyarországon!!!!
Nem 70 magyraországi, hanem 70 magyarországnyi.
De én igazából azt is keveslem. Mert az előző hozzászóló joggal kevesli ezta számot a melegbárok tekintetében. 70 Mo.-nyi meleg a világ melegbárjaiban szétszórva... Kevésnek tűnik. Bár ki tudja.
70 Magyarországnyi az:
70 x 10.000.000 = 700.000.000, azaz hétszáz-millió!
JAAAAAAAAAAAAA hát miért nem így mondtad kérdező?én iylen 70 magyarországnyikat nem értekxD
úgy már sztem reaális a melegek száma:) és a számítás is logikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!