Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valóban 70 Magyarországnyi...

Valóban 70 Magyarországnyi meleg él a Földön?

Figyelt kérdés

A Föld népessége hozzávetőleg 7 milliárd fő, a becslések szerint az emberek 10%-a homoszexuális. Ha a 7 milliárd 10%-át (azaz 700 milliót) elosztjuk Magyarország lakosságszámával (kb. 10 millió fő), akkor 70-et kapunk.

Nem durva ez egy kicsit? Én legalábbis meglepődtem... Vagy valamit rosszul számoltam volna??

2012. júl. 8. 20:38
1 2
 1/19 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
100%
És bántott téged valamelyik vagy megerőszakolt?
2012. júl. 8. 20:39
 2/19 A kérdező kommentje:
Nekem nincs semmi bajom a melegekkel, csak érdekel, hogy jól gondoltam-e a fenti számítást.
2012. júl. 8. 20:41
 3/19 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
100%
a fenti számítás alapján teljesen igazad van
2012. júl. 8. 20:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
jól számoltál, az más kérdés h ezek a számok mennyire tükrözik a valóságot:)
2012. júl. 8. 20:48
 5/19 anonim ***** válasza:
27%
Pfújjjjj
2012. júl. 8. 20:57
 6/19 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy több is van. Olvastam Atkins és Hilgard könyvét (csak egyszerűen Pszichológia a címe, de alapmű.) Ott arra hívják fel a figyelmet, hogy ezek a felmérések alacsony értéket mutatnak, mivel a legtöbbször egy '70-es évekbeli felmérést vesz alapul, ami saját bevallás alapján készült, ahol a megkérdezettek családja, gyerekei, szülei, barátai is jelen voltak, nem mindig tudták biztosítania diszkrét körülményeket. És olyankor sem tett mindenki vallomást. A könyv felhívja rá a figyelmet, hogy a mai napig nincs egyértelmű számítás arra, hány meleg van, hiszen csak saját bevallás alapján tudják az ilyesmit kiszámolni. (Na meg ez olyan dolog, hogy most pl. engem nem kérdeztek meg, akkor honnan tudják. Attól, hogy x emberből y mennyiségre igaz... De ez már az én hülyeségem, én sosem értettem, hogy általánosítják ezt az egész világra.)

Minden esetre a pszichológusok biztosra veszik, hogy a számok, amiket föltüntetsz, kevesebb értéket mutatnak, mint a valóság. Azért a 7 Magyarország érdekes, én ezt így nem számoltam ki. Ilyeneket számolgatsz csak úgy? :D

2012. júl. 8. 21:06
 7/19 anonim ***** válasza:
*70.Pláne.
2012. júl. 8. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem "meleg"! Homoszexuális. Miért kell engednünk, hogy bárki kiforgassa a szavainkat?
2012. júl. 8. 21:36
 9/19 anonim ***** válasza:
Akkor homoszexuális. A történet, amit leírtam, ebből a szempontból nem változik. A felmérés minimális adatot közöl.
2012. júl. 8. 22:07
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
21:36 A nyelv folyamatosan változik, fejlődik. Senki nem "forgatja ki a szavainkat", mivel azok köztulajdonban vannak, és használatukkal definiáljuk őket.
2012. júl. 8. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!