Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől néz ki valaki annyi...

Mitől néz ki valaki annyi idősnek amennyi?

Figyelt kérdés
Pl. attól, hogy sminkeli magát vagy hogy, hogy öltözködik? Én 26 éves vagyok, de mindenki azt hisz 16-18. Ha másképp öltözök akkor már idősebbnek tűnök?
2012. júl. 8. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A külső megjelenéstől és a belső kisugárzástól függ minden.
2012. júl. 8. 17:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Én 45 éves vagyok, de harmincasnak szoktak nézni. Mivel a súlyom keveset változott, így hasonló ruhákat hordok, mint 20-30 évesen. Sokszor letegeznek..
2012. júl. 8. 18:00
 3/13 anonim ***** válasza:
26 évesen engem is 16-nak néztek. Én bóknak vettem. De igen, kicsit komolyabban is öltözhettem volna.
2012. júl. 8. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Én 27 leszek, és 13-nak szoktak nézni.

Nem tudom, mitől függ, nem jöttem még rá... :(

2012. júl. 8. 18:04
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem nagyon van belső kisugárzásom, mert nincs túl sok önbizalmam.

Valamikor a barátomról azt hiszik, hogy az apám, mert ő meg már elmúlt harminc. Ez vicces, de őt inkább bosszantja.

2012. júl. 8. 18:05
 6/13 anonim ***** válasza:

27 múltam és amikor megkérdezik akkor azt mondom hogy tippeljék meg és azt szokták mondani hogy 16...Hogy mit lehetne tenni nem tudom ha kosztümöt veszek fel akkor is azt gondolják egy gyerek aki muszájból öltözött ki...

27/L

2012. júl. 8. 18:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Az összhatás.

Én is 26 vagyok, és sose néztek 16nál többnek. De nekem az öltözködésem is inkább vagány/szexis/fiatalos keverék. A bőrtípusom is olyan tinikre jellemző. A frizurám sem épp felnőttes. És belül sem érzem még magam 26nak. De én örülök hogy fiatalnak néznek:D

2012. júl. 8. 18:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Engem se zavar, csak multkor a főnököm azt mondta nekem, hogy ez már ciki, hogy a vevők mindig diáknak néznek és azt mondják, hogy küldjek már előre egy régebbi dolgozót. Pedig már én is 3 éve az üzletben dolgozok...
2012. júl. 8. 18:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja és egyenpóló van, nem nagyon tudok másképp öltözni sem...
2012. júl. 8. 18:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért a törzsvevők csak megismernek, a többivel meg ne törődj, addig jó amíg fiatalabbnak nézel ki.
2012. júl. 8. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!