Egyébként igen. Bár a legtöbb férfi úgy van vele, hogy két fiú az undorító, míg két lány az nem.
2012. júl. 7. 13:13
2/15 anonim válasza:
Leszbikus=homoszexuális nő. Nem tudtad?
2012. júl. 7. 13:13
3/15 anonim válasza:
De, az is undorító.
2012. júl. 7. 13:14
4/15 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy rosszul fogalmazta, köszönöm a válaszokat.
Úgy akartam érteni hogy ha egy férfi férfivel van akkor az ugyanannyira erkölcstelen e mint ha nő nővel lenne.
2012. júl. 7. 13:20
5/15 anonim válasza:
Egy leszbikus nő nem olyan könnyen felismerhető, mint egy homoszexuális férfi. Ők jobban tudják leplezni a ferde hajlamaikat.
2012. júl. 7. 13:20
6/15 anonim válasza:
Előre is bocsánat az offért, de a válaszok hangvételét nem tudom szó nélkül hagyni. Ha egyszer ők így boldogok, ki milyen jogon veszi a bátorságot, hogy elítélje őket, vagy beleszóljon? Ugyanolyan emberek, ugyanolyan jogokkal, mint bárki más. Amint látod, kedves kérdező, a a kérdésedre sajnos igen a válasz.
2012. júl. 7. 13:23
7/15 anonim válasza:
Nem szólok bele, csak undorítónak tartom.
Ugye nem akarod elvitatni az ehhez fűződő jogomat?
2012. júl. 7. 13:26
8/15 anonim válasza:
És ki vagy te, hogy ítélkezz felettük? Mennyivel vagy tökéletesebb, mint ők? Mennyivel vagy jobb ember, mint ők? Gondolkodj!
2012. júl. 7. 13:43
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld!
UI: félre ne értés essék, senkit nem akarok megbántani/megsérteni sőt semmi baj nincs homoszexuális beállítottságúakkal.
Csak felmerült bennem ez a kérdés.
2012. júl. 7. 13:43
10/15 anonim válasza:
8.
Ki vagy te, hogy ítélkezz felettem? Mégis megteszed, és én nem vitatom, hogy jogod van ahhoz, hogy véleményt alkoss rólam, de te ezt a jogot megvonnád tőlem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!