A férjem szerint nyaralás fontosabb, mert sokat dolgozik és szeretne végre kikapcsolódni, szállodába menni, egy kis wellness, medence, szauna stb.
Én a klímára szavaztam, mert hetek óta nem ment a lakásban le a hőmérséklet 30 fok alá, éjszaka is 33-34 fok van. Van egy kisbabánk, nagyon nehezen alszik ilyen melegben.
Én is a nyaralást választanám. A meleg elviselhető, persze nehéz, de hamarosan vége lesz. Nekem nincs itthon se ventim, se klímám és elég jól bírom. Tavaly a másik lakásban volt, és állandóan ment, fájt is minden ízületem, a fejem, állandóan könnyezett a szemem. Most nincs ilyen problémám. Lehet mire hazajöttök a nyaralásból, elviselhetőbb lesz a meleg :)
2012. júl. 6. 14:41
12/19 anonim válasza:
én is a nyaralásra szavazok
2012. júl. 6. 14:42
13/19 anonim válasza:
Nem bírom jól a meleget, haldoklom, fizikailag rosszul vagyok tőle, de ventilátorral egész jó.
Nyaralásra voksolok, egész nyáron ez tartja bennem az életet, számomra többet ér a klímánál, hogy beugorhatok a Balatonba a kedvesemmel.
2012. júl. 6. 14:42
14/19 anonim válasza:
Én szerintem is a klíma, mert a ventilátor nem ér semmit csak pörög-forog de nem lesz hűvösebb, sőt van akinek megfájdul tőle a feje. Ja és nem csak idén van ennyire meleg jövőre is ez lesz sőt még melegebb. A klímát csak egyszer kell megvenni és beszerelni. Szerintem ha nincs elég pénzetek, hogy mindkettőt megvalósítsátok akkor idén klíma és jövőre esetleg egy hosszabb nyaralás, hogy az ideit is bepótolhassátok. De minden csak rajtatok áll.
2012. júl. 6. 14:43
15/19 anonim válasza:
Klíma. Aki nincs 24 órán keresztül a dög melegben (férjed) lehet jobban viseli a hőséget. De hosszú távon nem jó, ha nem tud az ember még normálisan aludni se. Éna 17 hós lányommal vagyok itthon, még "csak"27 fok van bent... és gondolkodunk a klímán, lassan bitos beszereltetünk egyet. Én pl annyira nem bírom a meleget, hogy legkorábban éjjel kettőkor vergődöm magam álomba...
2012. júl. 6. 14:50
16/19 anonim válasza:
Klímára szavazok, az hosszú évekre megoldást jelent majd.
"a klíma az ördögtől való" --- fúúú. Bölcs gondolat, gratulálok hozzá.
2012. júl. 6. 15:07
17/19 anonim válasza:
Klíma de csak ésszel.
Nálunk jó a szigetelése a háznak , nem megy állandóan a klíma.
Minden szezon előtt kitisztítjuk és rendben van.Egyik gyerekemnek és nekem sem lett tőle még semmi bajom.Sőt senkinek aki nálunk volt.
Én nem bírom a hőséget , volt amikor rosszul lettem miatta.
A házunkban 25 fok van.
A klíma jobb befektetés.Csak 1x kell megfizetni , nagyon hasznos találmány én élni sem tudnék nélküle.Van a kocsimban is és a munkahelyemen is.
2012. júl. 6. 15:12
18/19 anonim válasza:
Boccs az offert,de a ferjed önzö,ha kepes elcipelni egy pici babat nyaralni ilyen forrosagban.Te ott sem fogsz biztos pihenni,hiszem hogy nem fogod kipihenni ezeket a forro almatlan napokat-ejszakakat.Nektek mas megoldas kellenne,talan egy klima,es elmenni varosi fürdöbe,esetleg ha van a közeletekbe,to,folyo.
2012. júl. 6. 17:33
19/19 anonim válasza:
Ha nincs klíma, másodmegoldás: nedves póló. Amíg nem volt klímám, állandóan vizes pólóban voltam.
Óvatosan a baba bőrét is be lehet nedvesíteni (pl nedves szivacsot hozzáérinteni itt-ott)
A fejedet néha dugd be a hideg víz alá, ha hosszú hajad van, az tovább szárad, így tovább hűti a fejed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!