Melyiket választanátok - nyaralás vagy klíma?
A férjem szerint nyaralás fontosabb, mert sokat dolgozik és szeretne végre kikapcsolódni, szállodába menni, egy kis wellness, medence, szauna stb.
Én a klímára szavaztam, mert hetek óta nem ment a lakásban le a hőmérséklet 30 fok alá, éjszaka is 33-34 fok van. Van egy kisbabánk, nagyon nehezen alszik ilyen melegben.
nyaralás
nálunk is 30 fok a legkevesebb egy ideje,de emiatt nem mondanék le a nyaralásról.
Főképp hogy még 2 hónap és ennyi.
Megy egész nap a ventilátor, de az nem csökkenti a hőmérsékletet, csak kicsit keveri a levegőt.
2-3 ventilátort kisbaba mellé nem lehet betenni.
Megértem az ő indokait, csak rossz, hogy 24 órában megfövünk. Ő jobban bírja, klímás helyen dolgozik egész nap irodában.
A szállást már lefoglaltuk, de eléggé el vagyok kenődve, hogy megint nem lesz klímánk - tavaly is ugyanez volt. A nyaralást persze élvezni fogjuk mindannyian, csak utána mi jövünk vissza a "szaunába".
Őszintén szólva meglepődtem, hogy eddig a legtöbben a nyaralásra szavaztatok, tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!