Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel kössem le magam, ha épp...

Mivel kössem le magam, ha épp nincs meló?

Figyelt kérdés

Videóvágással foglalkozom, persze nem hivatalosan mert csak 17 vagyok, de mikor nincs meló csak kockulok a gép előtt, mennék bulizni de nincs kivel, mert a baráti köröm mind kocka, vagy barátnőjével megy, én meg 3.nak nem megyek gyertyát tartani.

Sportolni csak itthon szoktam felüléseket, fekvőtámaszokat, súlyemelést csinálni.

Most, hogy itt a vakáció nem nagyon van meló ezért csinálnék valamit.

2012. júl. 6. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
tanulj nyelvet
2012. júl. 6. 10:57
 2/5 anonim válasza:
csajozz vagy utazz le balcsira
2012. júl. 6. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

hát nézd, a videóvágás is olyan, hogy fejleszthető:

az Adobe Premiere és a Pinnacle Studió, de más nagy programok is mind-mind olyanok, hogy rengeteget tudnak, ha képezed magad, belemélyedsz autodidakta módon, tuti találsz bennük (mindegyikben) olyan feature-t, funkciót, amit eddig nem ismertél, nem használtál.

Ezzel is fejlődsz.

A sportot nem mondom, mert ha a felülések, fekvőtámaszok és a súlyemelés nálad rendszeres,akkor más szerintem nem kell. Esetleg most nyár van, menj el futni, úszni...

2012. júl. 6. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:
kösz, angolt kéne tanuljak, meg after effecsben kipróbálok 1-2 dolgot amit eddig még nem használtam :D
2012. júl. 6. 11:28
 5/5 Biankaa <3 válasza:

Ha sportolni csak otthon szoktál, menny el futni, vagy egy konditerembe ahol sportolás közben ismerkedhetsz is.

Esetleg menj el csajozni,és ne parázz a munka miat..! nyaralj, vagy menj el bulizni egyedül! ugy is ismerkedhetsz

!

2012. júl. 6. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!