A lány osztálytársaimra féltékeny vagyok! Olyan szépek! Én miért nem tudok velük egy társaságba lenni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és szegényes családban élek. A többi lány akit ismerek( pl.osztálytársaim), nap mint nap tölti fel facebookra a bulis fotókat. Ők olyan szépek, és a szépségük miatt vannak jó társaságban! Egy ok, amiért még nem borultam ki teljesen, az az, hogy ők már 5-6 fiúval feküdtek le, és néha drogoznak is, de akkor is jól érzik magukat estéken, mert minden fiú oda van értük :(( néha azt érzem jó nekem egyedül, meg gépezni, de hát nyár van és ilyenkor élnie kell a fiataloknak, nem otthon gubbasztani :((
Rebi 18
2012. júl. 5. 12:21
11/11 anonim válasza:
Még be tudod pótolni, ne félj. A drogozást, k.rválkodást meg ne bánd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!